Τρία νέα καταστήματα, τρία νέα brands ανοίγουν στο ισόγειο του 360

Σε μία νέα εποχή εισέρχεται η λεωφόρος Μακαρίου, στη Λευκωσία, η οποία, μετά την ανάπλασή της, την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων και την άφιξη γνωστών εμπορικών καταστημάτων, αναμένεται να τοποθετηθεί εκ νέου ως κύρια εμπορική οδός της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Voici La Mode ετοιμάζεται να λειτουργήσει τρία νέα καταστήματα στο ψηλότερο κτήριο της Λευκωσίας, στη λεωφόρο Μακαρίου.

Διαβάστε ακόμα: 

Άναψε φωτιές το μεγάλο θεματικό πάρκο στη Λεμεσό

Mall of Cyprus: Η ανάκαμψη μετά την πανδημία και τα έσοδα από ενοίκια

Συγκεκριμένα, στο ισόγειο του 360, στην καρδιά της πρωτεύουσας, αναμένεται να λειτουργήσουν τρία νέα brands, τα οποία ο Όμιλος έχει λανσάρει στην κυπριακή αγορά.
 

 Διαβάστε ακόμα:

EΤΑΜ και UNDIZ επιτέλους στην Κύπρο από τον Όμιλο Voici La Mode

Voici La Mode: Κάτι μεγάλο ετοιμάζει στο ισόγειο του 360

Ο όμιλος Voici la Mode παρουσιάζει το Sfera

ETAM και UNDIZ
Ανεβάζοντας τον πήχη στον τομέα των εσωρούχων, ο Όμιλος Voici La Mode φέρνει στην Κύπρο δύο γνωστά γαλλικά brands εσωρούχων, το ΕΤΑΜ και UNDIΖ.

Τα εν λόγω brands, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς, καταφθάνουν στην Κύπρο για να αποτελέσουν με βεβαιότητα την απόλυτη επιλογή κάθε απαιτητικής γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο γαλλικά καταστήματα ETAM και UNDIZ ανοίγουν τις πόρτες τους στο Nicosia Mall στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ σύντομα ακόμα ένα κατάστημα θα λειτουργήσει στο ισόγειο του 360, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Λευκωσία.

Εξάλλου, στο επόμενο διάστημα, ανεβάζει ρολά άλλο ένα κατάστημα UNDIZ στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας, στην γνωστή εμπορική οδό της Λεμεσού.
 

Με πάνω από 100 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης προς τις γυναίκες, με έντονο πάθος για τα γυναικεία εσώρουχα και έχοντας πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μέσα από πνεύμα καινοτομίας, τα ETAM προσφέρουν στη γυναίκα την ελευθερία και άνεση που χρειάζεται το σώμα της.

Το Undiz δημιουργήθηκε το 2007 και προέκυψε από την ακαταμάχητη επιθυμία να φέρει επανάσταση στα εσώρουχα.

Για περισσότερο από μια δεκαετία δημιουργεί συλλογές εσωρούχων που απευθύνονται σε όλα τα κορίτσια, καλύπτοντας κάθε γούστο και στυλ.

Accessorize
Μετά την άφιξή του στην κυπριακή αγορά από τον Όμιλο Voici La Mode, τον Ιούλιο του 2021, το Accessorize ετοιμάζεται να ανοίξει το δεύτερο κατάστημά του, στο ισόγειο του 360.

 

Μετά το Nicosia Mall, το γνωστό κατάστημα θα λειτουργήσει στο ισόγειο του ψηλότερου πύργου της πρωτεύουσας, προσφέροντας funky και παιχνιδιάρικες επιλογές σε αξεσουάρ, μαγιό και τσάντες.

Από το 1984, το Accessorize (London), το γνωστό βρετανικό brand προσφέρει προσιτά αξεσουάρ, από κοσμήματα και αξεσουάρ μαλλιών έως τσάντες και εποχιακά αγαπημένα.

Δειτε Επισης

Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες