Δέκα χώροι εστίασης στη Λεμεσό ιδανικοί για τους vegan

Μια πληθώρα επιλογών προσφέρει η πόλη της Λεμεσού για τους οπαδούς της χορτοφαγικής διατροφής, αλλά και γι’ αυτούς που επιθυμούν να δοκιμάσουν μια πιο εναλλακτική επιλογή.

Διαβάστε ακόμη: Τα vegan friendly εστιατόρια της πρωτεύουσας

ο InBusinessNews παρουσιάζει δέκα vegan και vegan friendly εστιατόρια στη Λεμεσό. Διαβάστε ακόμα:

Η ακτινογραφία των ασφαλιστικών της Κύπρου

Η First Boutique στο ισόγειο του 360

Ένα νέο luxury brand στη Μαρίνα Λεμεσού (pics)

Seashells Healthy Living

Το Seashells Healthy Living είναι ένα 100% vegan εστιατόριο στη Λεμεσό. Βρίσκεται δίπλα από το κύμα, ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο St Raphael Resort. Προσφέρει μοναδικά χορτοφαγικά πιάτα, δροσερά smoothies, αλλά και vegan επιδόρπια.

The Green Berry
Ένα αυστηρά χορτοφαγικό street food στην οδό Ανδρέα Δρουσιώτη στη Λεμεσό. Προσφέρει μια πληθώρα από σπιτικά και υγιεινά πιάτα, όπως όσπρια, σαλάτες, πίτσες, burger, καθώς και vegan επιδόρπια.

Artima-stretto restaurant
Το βραβευμένο εστιατόριο για τη μεσογιακή του κοζίνα Artima αποτελεί μια καλή επιλογή για μεσημεριανό ή δείπνο. Βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λεμεσό και προσφέρει μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα από την ιταλική κουζίνα.

Ανάμεσα στο μενού του, μπορεί κανείς να βρει vegan και vegetarian πιάτα αλλά και superfoods. Μερικά από τα χορτοφαγικά του πιάτα είναι: Quinoa Tofu Salad, Vegetable Farro, Hummus Ravioli, Mexican Veggie Wrap και Veggie Cheese Burger.

Cicchetteria
Πρόκειται για ένα ιταλικό εστιατόριο στο ιστορικό κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Ανδρέου. Το μενού του διαθέτει μια πληθώρα από σαλάτες, μακαρονάδες και πίτσες, αρκετές από αυτές χορτοφαγικές.

Dionysus mansion
Το Dionysus Mansion ειδικεύεται στην κυπριακή και ελληνική κουζίνα με τη δική του μοντέρνα πινελιά. Τοποθετείται στο κέντρο της πόλης, σε ένα ιστορικό αρχοντικό.  Προσφέρει ταυτόχρονα γκουρμέ φαγητό σε λογικές τιμές και διασκέδαση.

Προσφέρει μοναδικά και σπιτικά vegan πιάτα, εμπνευσμένα από ελληνικές και κυπριακές συνταγές, όπως για παράδειγμα το vegan kebab.

Draught Microbrewery
Το Draught Microbrewery βρίσκεται στον Χαρουπόμυλο Λανίτη δίπλα από το Μεσαιωνικό Κάστρο στη Λεμεσό σε ένα ιστορικό κτήριο. Φημίζεται για την μεγάλη ποικιλία του από μπίρες συνδυασμένες με διεθνή πιάτα εμπνευσμένα από το Μεξικό, την Γερμανία, τις Η.Π.Α. και την Ελλάδα.

Στο μενού του μπορεί κανείς να βρει μια ποικιλία από χορτοφαγικά πιάτα καθώς και superfoods.

Hobo mediterraneo 
Πρόκειται για ένα all-day εστιατόριο στην Μαρίνα Λεμεσού με πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσόγειο. Ανάμεσά στο μενού του, διαθέτει χορτοφαγικές επιλογές, όπως: Roasted vegetables flat bread, no meat burge, greek bruschetta και άλλα.

Pizza Express
Η παγκοσμίου φήμης PizzaExpress, όχι μόνο προσφέρει χορτοφαγικά πιάτα, αλλά διαθέτει ένα ξεχωριστό μενού με vegan επιλογές. Σαλάτες, λαζάνια και άλλα ζυμαρικά και μια πληθώρα επιλογών από πίτσες είναι μερικά από τα vegan πιάτα της Pizza Express.

Αξιοσημείωτο, ότι το εστιατόρια διαθέτει επίσης και επιλογές χωρίς γλουτένη.

Tokio Restaurant Bar
Οι χορτοφαγικές επιλογές, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα ασιατικό εστιατόριο όπως είναι το Tokio Restaurant Bar, στην τουριστική περιοχή της Λεμεσού.

Χορογραφικά sushi, τηγανιτό ρύζι και συνταγές με τόφου, είναι μερικές από τις επιλογές για τους vegan.  

Wagamama
Εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, το Wagamama βρίσκεται σε 17 χώρες του κόσμου, ανάμεσά τους και η Κύπρος. Με γνώμονα να προσφέρει στο κυπριακό κοινό μια εμπειρία φαγητού μοναδική στο είδος της, βρίσκεται σε διαφορετικές τοποθεσίες στο νησί, Λευκωσία, Πάφο, Μαρίνα Λεμεσού και Αγίας Νάπας.

 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες