Σημαντική Bράβευση της Lasercharge LTD από την HP Hellas

Στο Ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών HP για Ελλάδα και Κύπρο, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 2021, η εταιρεία Lasercharge Ltd βραβεύτηκε από την ΗΡ Hellas ως ο Πολυτιμότερος Συνεργάτης της ΗΡ στο τομέα των Ολοκληρωμένων Λύσεων Διαχείρισης Εκτυπώσεων. 

Η βράβευση είναι ιδιαίτερα τιμητική, αφού είναι η πρώτη φορά που μια Κυπριακή εταιρεία λαμβάνει αυτό το βραβείο μεταξύ όλων των συνεργατών της ΗΡ Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Lasercharge έχει συμπληρώσει 26 χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά και θεωρείται ως  πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης εκτυπώσεων γραφείου με χιλιάδες εγκαταστάσεις και πελατολόγιο που συμπεριλαμβάνει το δημόσιο-ημί-δημόσιο, μεγάλους οργανισμούς όπως τραπεζικά ιδρύματα, εταιρείες τηλεπικοινωνίων, ελεγκτικούς οίκους, νοσοκομεία καθώς και άλλες επιχειρήσεις μεταποίησης, εμπορίου και παροχής υπηρεσιών.

Η εταιρεία κατέχει την ανώτατη πιστοποίηση της ΗΡ  “HP Amplify Power Services Partner” με εξειδικεύσεις 1) Large Format Design Solutions, 2) Managed Print Services, 3) PS Lifecycle Services Specialist, 4) Print Lifecycle Services Specialist, 5) Service Delivery Authorized Partner. Παράλληλα είναι πιστοποιημένος συνεργάτης άλλων οργανισμών παγκόσμιας εμβέλειας όπως: Ringdale - FollowMe, KOFAX, Optimidoc και παρέχει λύσεις Managed Print Services, Computing Outsourcing Services και Digital Transformation Services.

Παραλαμβάνοντας  το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κος Νίκος Νικολάου, ανάφερε τα ακόλουθα: “Θέλω να ευχαριστήσω την ΗΡ Hellas για το βραβείο που μας έχει απονέμει, το οποίο αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής και μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών που ξεπερνά τα 20 χρόνια. 

Αναλογιζόμενοι τις πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, η βράβευση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και αποφασιστικότητα.

Το μυστικό της επιτυχίας μας παραμένει η προσήλωση μας στην συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού μας σε νέες και καινοτόμες λύσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες που προσφέρουμε, μπορούμε πραγματικά να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους”.

Δειτε Επισης

Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
ΠτΔ: Επιβεβαιώνεται η πορεία προόδου-Οι οίκοι αξιολόγησης αναγνωρίζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό
Ο Κεραυνός για την αναβάθμιση-«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την οικονομία με υπεύθυνο τρόπο»
Θετικά μαντάτα από Fitch με αναβάθμιση της προοπτικής της κυπριακής οικονομίας σε θετική
Το brand story της Loacker και τα 40 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά
Cali Resort: Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες (photos)
Tο ψηφιακό τοπίο των τραπεζών: Τα μυστικά των πρωταγωνιστών για επιτυχή μετασχηματισμό
Προχωρά με τον διορισμό Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου ο Πρόεδρος-«Δύο-τρία πρόσωπα στο μυαλό μου»
Νόμος για απεγκλωβισμό των εγκλωβισμένων αγοραστών ακινήτων-Τι προνοεί και τι αλλάζει
Στα χέρια των καταναλωτών το e-kalathi με ομόφωνη ψήφιση από τη Βουλή-Τι προβλέπει ο νόμος