Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η Vassos Eliades Ltd στην «οικογένεια» των καλύτερων της Ευρώπης

Η Vassos Eliades Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες του τόπου, έχει πετύχει να διακριθεί ανάμεσα σε 3000 άλλες επιχειρήσεις από 36 χώρες της Ευρώπης και να ενταχθεί στη λίστα Europe’s Best Workplaces™ 2021 στη θέση 33 στη μεσαία κατηγορία (με προσωπικό από 49-499 άτομα).

Ο κύριος τομέας δραστηριότητας της είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταναλωτικών αναγκών.

Είναι σαφές ότι στα πλαίσια της μετεξέλιξης της η Vassos Eliades Ltd, μια οικογενειακή επιχείρηση, κατάφερε να διατηρήσει και να ενισχύσει το αίσθημα της οικογένειας για όλους τους εργαζόμενους της, στοχεύοντας πάντα να παρέχει στους εργαζόμενους, στήριξη σε οποιεσδήποτε προσωπικές ή επαγγελματικές δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Η Vassos Eliades Ltd γνωρίζει ότι το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη της, και στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη του ατόμου και της εταιρείας μέσω της εκτίμησης, σεβασμού και αξιοκρατικής μεταχείρισης του προσωπικού.
 

Στην ερώτηση τι σημαίνει αυτή η διάκριση για την εταιρεία η HR Manager, Ντορίν Ντεμιρτζιάν, δήλωσε, «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η διάκριση αυτή και είμαστε περήφανοι που έχουμε ενταχθεί στη λίστα Europe’s Best Workplaces™ 2021. Η διάκριση αυτή αναγνωρίζει την επιτυχία της σκληρής δουλείας μας με στόχο τη συνεχή ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και μιας παραγωγικής εργασιακής κουλτούρας»

Η Vassos Eliades Ltd υιοθετεί μια σειρά από ανθρωποκεντρικές στρατηγικές που προάγουν την συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό. Δίδεται ιδιαίτερη σημασία στην ανοιχτή και με διαφάνεια ενημέρωση ολόκληρης της ομάδας για σημαντικές εξελίξεις που αφορούν το σύνολο του οργανισμού. Υιοθετούνται πρακτικές που ενθαρρύνουν την υποβολή ιδεών και εισηγήσεων από τους εργαζόμενους και αναγνωρίζονται μέλη της ομάδας με μακρά υπηρεσία στην εταιρεία. Η εταιρεία υποστηρίζει την ειλικρινή και αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων και διοίκησης. Όλα αυτά συνοδεύονται από εμπιστοσύνη, επικοινωνία και μεγαλύτερα επίπεδα συμμετοχής των εργαζομένων.
 

Η Vassos Eliades Ltd, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την υγεία και ευεξία των ανθρώπων της και την εξασφάλιση της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, υλοποιεί καινοτόμες πρακτικές και δράσεις με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των εργαζομένων με αποτέλεσμα την ικανοποίηση και αύξηση της δέσμευσης και παραγωγικότητας τους.

Σε ότι αφορά το μέλλον, δεδομένης αυτής της μεγάλης διάκρισης η Ντορίν Ντεμιρτζιάν επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να ενισχύει το θετικό εργασιακό περιβάλλον που καταλήγει σε ψηλό επίπεδο δέσμευσης και ψηλών αποδόσεων.

Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας το εταιρικό προφίλ της Vassos Eliades Ltd στο The Economist.

Δειτε Επισης

3 Χρόνια Capacitor Partners: Επέκταση σε νέες αγορές και υπηρεσίες
Ο όμιλος Υπεραγορών MAS φέρνει στους μικρούς αγωνιστές τη χαρά, με χρώματα αγάπης
Η Harman Kardon παρουσίασε στο κοινό των Αρχιτεκτονικών Βραβείων τα νέα της ηχεία
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ειρήνη Μυλωνά-Χρυσοστόμου: Η προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων βασικό κομμάτι της βιομηχανίας
Μ. Παναγίδης: Η Πνευματική Ιδιοκτησία είναι συνυφασμένη με το επιχειρείν