Powered by

Ποντάρει στη διαχείριση ξενοδοχείων τρίτων η Louis

Στην πολιτική της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους εστιάζει και για το επόμενο διάστημα ο όμιλος Louis, σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος και για να επέλθει η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στους μετόχους κατά τη γενική συνέλευση του ομίλου, ο πρόεδρος της Louis PLC, Κωστάκης Λοΐζου, ανέφερε- μεταξύ άλλων- ότι η πολιτική αυτή, δηλαδή της διαχείρισης ξενοδοχείων που ανήκουν σε τρίτους, μειώνει τον κίνδυνο και αποτελεί συγχρόνως και ένα τρόπο για περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. «Αφού», εξήγησε, «χωρίς να δεσμεύουμε τα υφιστάμενα κεφάλαια ή να χρειάζεται να εξεύρουμε νέα, δίνεται η δυνατότητα να αναλάβουμε τη διαχείριση περισσότερων ξενοδοχείων».

Την ίδια ώρα, ο Κωστάκης Λοΐζου έκανε αναφορά στα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν στο πορτφόλιο του ομίλου και επιφυλάχθηκε για τα επόμενα, αναλόγως των εξελίξεων με την πανδημία.

Διαβάστε ακόμα:

Η ιστορική Eleon επιστρέφει-Από ποιους και πώς θα αξιοποιηθεί


Κ. Παρπούνας: Η στρατηγική συνεργασία με Grant Thornton Κύπρου

FUELHOUSE: Μια διαφορετική εμπειρία εκγύμνασης

Αναφέρθηκε ειδικότερα στη λειτουργία του υπό μακροχρόνια ενοικίαση Asterion Suites & Spa στα Χανιά Κρήτης, μιας πεντάστερης ξενοδοχειακής μονάδας με δυναμικότητα 67 σουίτες. Τον προσεχή χειμώνα, όπως είπε εξάλλου, η Louis Hotels έχει στα πλάνα της την ανακαίνιση και αναβάθμιση του boutique ξενοδοχείου της, Mykonos Theoxenia. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναλάβει με μακροχρόνια ενοικίαση τη διαχείριση του πεντάστερου ξενοδοχείου «Once in Mykonos», το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Μάιο του 2022.

Διαβάστε εδώ: Η Louis Hotels ανέλαβε το πεντάστερο «Once in Mykonos»

«Δυστυχώς, λόγω των εξελίξεων με την πανδημία του κορωνοϊού, πολλοί σχεδιασμοί έχουν καθυστερήσει ή αναβληθεί. Πιστεύουμε όμως, τόσο στον κυπριακό όσο και στον ελληνικό τουρισμό, και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας και στις δύο αυτές χώρες», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο κ. Λοΐζου σημείωσε πως «αναμένουμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν ευνοϊκές συνθήκες και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για νέα projects».

Δειτε Επισης

Μεγάλη αεροπορική συμμαχία στις ΗΠΑ-Τι φέρνει η συμφωνία JetBlue και United Airlines
Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας βασικός εταίρος έργου για ενίσχυση τουριστικών ΜμΕ-Συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση στη Βενετία
Η Wizz Air ενισχύει το σχέδιο customer compass με νέο ορόσημο στον στόλο της
Άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν το Serena Beach Restaurant (pics)
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας εγκαινιάζει την πρωτοβουλία«Meeting the Blue at Ayia Napa Marina for a good cause!»
Επανάσταση στην εμπειρία καφέ στην Κύπρο-Η ASBIS παρουσιάζει το αυτοματοποιημένο 24/7 Robo Café
Η Emirates ενισχύει την παρουσία της στο Roland-Garros 2025 για 13η συνεχόμενη χρονιά
Olea Events Venue: Ο νέος χώρος για φιλοξενία γάμων, βαφτίσεων, εταιρικών και άλλων εκδηλώσεων στον Πρωταρά
Property Gallery: Επαναλειτουργεί το ιστορικό Pendeli Resort στις Πλάτρες
Ryanair: Αναστέλλει τις πτήσεις προς Τελ Αβίβ μέχρι τέλος Ιουλίου-«Χάνουμε την υπομονή μας»