Powered by

BakeArt: 20 χρόνια προσφοράς στον Κύπριο καταναλωτή

Τα 20χρονά της γιορτάζει φέτος η BakeArt, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου εισαγόμενων και εγχώριων κατεψυγμένων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Ιδρυθείσα το 2001 από τον Imad Nehmeh, η BakeArt αποτελεί σήμερα βασικό προμηθευτή για αρτοποιεία, ξενοδοχεία, υπηρεσίες catering, υπεραγορές, καφετέριες, εστιατόρια και άλλους χώρους μαζικής εστίασης, ενώ εργοδοτεί 26 εργαζόμενους.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της εταιρείας αποτελούν η μετακίνηση των κεντρικών γραφείων και αποθηκών της σε νεόκτιστες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή Φρέναρος το 2013 και η ανάπτυξη καινούριας σειράς προϊόντων που απευθύνονται απευθείας στον τελικό καταναλωτή το 2020.
 

Κινητήρια δύναμη της BakeArt αποτελεί ο στόχος της για καινοτομία και προσφορά καινούριων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, αλλά και η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης προς υφιστάμενους και νέους πελάτες της. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία εξετάζει διαρκώς τη συνομολόγηση νέων συνεργασιών με προμηθευτές από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και την υιοθέτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η BakeArt εισάγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία ξεπερνά τους 300 κωδικούς και η οποία ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και ανάγκη. Επιπλέον, καθένα από τα προϊόντα της εταιρείας εισάγεται από τη χώρα αυθεντικής προέλευσής του, κάτι το οποίο εγγυάται την προσφορά αυθεντικών γεύσεων υψηλής ποιότητας.

 

Η επιτυχία της BakeArt οφείλεται στη δέσμευσή της απέναντι στον Κύπριο καταναλωτή για παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Περισσότερες πληροφορίες για BakeArt:

W: https://www.bakeart.com.cy/

FB: https://www.facebook.com/bakeartcy

IG: https://www.instagram.com/bakeart.cyprus/

Δειτε Επισης

«Ρόδον»: Διορισμοί Balram Chainrai, Arun Kumar Jairam και Χρίστου Νεοκλέους στο Δ.Σ.-Τρεις προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Cyprus Coastal Regatta 2025
Πενταψήφιος αριθμός επισκεπτών στην Λεμεσό για το FIBA EuroBasket 2025-Μεγάλο το όφελος για την τοπική οικονομία
Ορόσημο η επιβατική κίνηση τον Απριλίο με πέραν του ενός εκατ. για πρώτη φορά-Επιμηκύνεται η τουριστική περίοδος
Αλ. Βαφεάδης: Λύσεις σε όλα τα θέματα χωρητικότητας επιβατών μέσω των έργων στα αεροδρόμια
Wizz Air: Ενισχύει το Wizz Discount Club στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Customer First Compass
Επανήρχισαν οι πτήσεις από και προς το Ισραήλ-Επανήλθε η ομαλότητα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Μ. Κουρούπη: Κληροδότημα για τις επόμενες γενιές ταξιδιωτών τα έργα ανάπτυξης των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου
Ακυρώθηκαν πτήσεις από και προς το Ισραήλ, επηρεάστηκαν τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Εκτός easyHotel ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου-Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με μοναδικό μέτοχο την Tristan Capital Partners