Powered by

BakeArt: 20 χρόνια προσφοράς στον Κύπριο καταναλωτή

Τα 20χρονά της γιορτάζει φέτος η BakeArt, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του χονδρικού και λιανικού εμπορίου εισαγόμενων και εγχώριων κατεψυγμένων ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Ιδρυθείσα το 2001 από τον Imad Nehmeh, η BakeArt αποτελεί σήμερα βασικό προμηθευτή για αρτοποιεία, ξενοδοχεία, υπηρεσίες catering, υπεραγορές, καφετέριες, εστιατόρια και άλλους χώρους μαζικής εστίασης, ενώ εργοδοτεί 26 εργαζόμενους.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της εταιρείας αποτελούν η μετακίνηση των κεντρικών γραφείων και αποθηκών της σε νεόκτιστες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή Φρέναρος το 2013 και η ανάπτυξη καινούριας σειράς προϊόντων που απευθύνονται απευθείας στον τελικό καταναλωτή το 2020.
 

Κινητήρια δύναμη της BakeArt αποτελεί ο στόχος της για καινοτομία και προσφορά καινούριων προϊόντων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, αλλά και η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης προς υφιστάμενους και νέους πελάτες της. Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία εξετάζει διαρκώς τη συνομολόγηση νέων συνεργασιών με προμηθευτές από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και την υιοθέτηση νέων μεθόδων και τεχνολογιών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η BakeArt εισάγει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, η οποία ξεπερνά τους 300 κωδικούς και η οποία ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και ανάγκη. Επιπλέον, καθένα από τα προϊόντα της εταιρείας εισάγεται από τη χώρα αυθεντικής προέλευσής του, κάτι το οποίο εγγυάται την προσφορά αυθεντικών γεύσεων υψηλής ποιότητας.

 

Η επιτυχία της BakeArt οφείλεται στη δέσμευσή της απέναντι στον Κύπριο καταναλωτή για παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας!

Περισσότερες πληροφορίες για BakeArt:

W: https://www.bakeart.com.cy/

FB: https://www.facebook.com/bakeartcy

IG: https://www.instagram.com/bakeart.cyprus/

Δειτε Επισης

Τα είπε με το Δ.Σ. της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών ο Κουμής-Παραγωγική η συζήτηση
Νέα ψηφιακή παρουσία του Fikardou Christmas Village-Ολοκληρωμένος οδηγός για τους επισκέπτες
Πράσινο για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία από ΣΤΕΚ-Ενημερώνεται ο υπουργός Εργασίας
Στο 84,29% το ποσοστό συμμετοχής της E.V.H. Investments στο μετοχικό κεφάλαιο της Salamis Tours
Parklane Resort & Spa: Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με θεαματικό show από το Gabriele Rizzi Lab
Ο Χρίστος Αγγελίδης νέος Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ-Πότε αναλαμβάνει καθήκοντα
Εθελόντριες από το Ηνωμένο Βασίλειο παρείχαν υπηρεσίες σε κυπριακά καταφύγια-Ο ρόλος του Lordos Beach Hotel
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις