Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Αποκαλυπτικό: Θέλει να αγοράσει την Ομόνοια ο John Christodoulou

Μια τεράστια επενδυτική κίνηση έρχεται να ταράξει εκ νέου τα λιμνάζοντα νερά και τους συσχετισμούς δυνάμεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του InBusinessNews, ο γνωστός Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας John Christodoulou έχει επιδείξει ενδιαφέρον για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτων μετοχών στην Ομόνοια, με τις σχετικές διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη και στο αμέσως προσεχές διάστημα να αναμένονται εξελίξεις. 

Τις πληροφορίες του InBusinessNews επιβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες, από το επιχειρηματικό περιβάλλον, του κ. Christodoulou, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «όντως ενδιαφέρεται να αποκτήσει μετοχές στην Ομόνοια».

Διαβάστε ακόμη:

Στ. Καραμοντάνης: Αυτοί οι λίγοι που καταστρέφουν τα πάντα...

Allea Group: Μετά το Grand Hyatt, ετοιμάζει το Nilufar στην Πάφο

Το υπό εξέλιξη deal και η εμπλοκή του Κύπριου μεγαλοεπιχειρηματία στα διοικητικά/μετοχικά της Ομόνοιας συνιστά μια ανατρεπτική εξέλιξη για τον σύλλογο της Λευκωσίας, και δη την εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, μεγαλομέτοχος της οποίας, ως γνωστό, είναι αυτή τη στιγμή ο Σταύρος Παπασταύρου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, με πρόεδρο τον κ. Παπασταύρου, ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ιούνιο του 2018, υπογράφοντας σχετική συμφωνία συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από τον κ. Christodoulou υπόκειται στην ολοκλήρωση του ελέγχου δέουσας επιμέλειας, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται υπό εξέλιξη, καθώς και στο κατά πόσο οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν στην τιμή πώλησης των μετοχών.

Τυχόν θετική κατάληξη θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο μετά από περίπου τρία χρόνια. 

Ο John Christodoulou, ο όποιος αξίζει να σημειωθεί ότι δηλώνει και είναι οπαδός της Ομόνοιας, θεωρείται στον κόσμο του επιχειρείν ως ο ηγέτης του real estate.

Είναι ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων στον τομέα των ακινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτο φιλανθρωπικό έργο, έχοντας μεταξύ άλλων ιδρύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation. 

Διαβάστε εδώ: John Christodoulou: Μεγιστάνας του real estate με φιλανθρωπικό έργο

 

Δειτε Επισης

Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών ενώνουν δυνάμεις
EIMF: Παρουσιάζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master in Governance, Risk and Compliance
Στην υπηρεσία των πολιτών ο Κόμβος Αστικής Αειφορίας NOUS
ΠΔΣ: Ανάληψη ουσιαστικών μέτρων για πάταξη της διαφθοράς-Υπονομεύει το κράτος δικαίου
Η ετοιμότητα της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου
Το κληρονομικό δίκαιο στην Κύπρο... Η διαθήκη, τα καταπιστεύματα και η σειρά των κληρονόμων
Cyprus Public Transport: Όλες οι σχολικές διαδρομές κανονικά από τη Δευτέρα
ΕΜΕΛ: Κανονικά από Δευτέρα τα μαθητικά δρομολόγια
St Intertrust: Στήριγμα των επιχειρήσεων στην πορεία προς ανάπτυξή τους
Η Lidl Κύπρου στηρίζει την Κύπρο του μέλλοντος