Στόχευση για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών

Την περασμένη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος & Ιδρυμάτων Πληρωμών συναντήθηκε με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Κωνσταντίνο Ηροδότου, στo πλαίσιo της περαιτέρω ανάπτυξης του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Από πλευράς του Συνδέσμου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Γεωργούλας, ο Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Δελλάς και η Ταμίας Φωτεινή Τσίκκου, ενώ από την Κεντρική Τράπεζα, πέραν του Διοικητή, παρευρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Τρικκούπης και Μάριος Νεοπτολαίμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν τρόποι ενδυνάμωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και κοινής αντιμετώπισης των ζητημάτων που αφορούν τον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Κύπρο.

Κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη του ευρύτερου τομέα σε ένα ανταγωνιστικό και υγιές κανονιστικό πλαίσιο, εναρμονισμένο με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και τις διεθνείς πρακτικές, με γνώμονα την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του Συνδέσμου, μέσα από την ανάλυση όλων των σχετικών θεμάτων και προκλήσεων.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλα τα μέλη της Κεντρικής Τράπεζας που μας υποδεχτήκαν και ευχόμαστε η συνάντηση αυτή, να είναι η απαρχή πολλών άλλων εποικοδομητικών συναντήσεων. Και είμαστε βέβαιοι, πως μαζί, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους του Συνδέσμου για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον του τομέα αυτού στην Κύπρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου. 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Δεκεμβρίου του IN Business: Οι βραβευθέντες των 10ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards
Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Τα εννέα αναπτυξιακά έργα €620 εκατ. σε δήμους και κοινότητες
Τεράστια επιτυχία για την Κύπρο-Επανεξελέγη στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού
Τη Δευτέρα η τελική θέση της Κυβέρνησης για τους χαμηλόμισθους στο δημόσιο
Φωνές από συγκυβερνώντες για ειδικό δικαστήριο και εξώδικη επίλυση διαφορών-Ενστάσεις ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ
Αργή και σταδιακή η μείωση των επιτοκίων στην Κύπρο-Οι εκτιμήσεις Τάσου Γιασεμίδη και Γιώργου Συρίχα
Ο Γιάννης Παναγιώτου στο 2ο Cyprus Job Fair-Το μήνυμά του σε όσους αναζητούν εργασία(pics)
Αίσιο τέλος με Chevron για το «Αφροδίτη»-Επήλθε «αμοιβαία επωφελής» συμφωνία
Χαμηλές πληρότητες για τα ανοικτά ξενοδοχεία, σταμάτησε ο τουρισμός από το Ισραήλ