powered by

Η Delfi Partners επεκτείνει τη βάση της στη Βόρεια Ελλάδα

Η Delfi Partners με χαρά ανακοινώνει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου, επεκτείνει τη βάση της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βόρεια Ελλάδα με νέα γραφεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το γραφείο στο κέντρο της πόλης, Πλουτάρχου 11 στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζει την παροχή όλου του εύρους των υπηρεσιών της εταιρειας. 

Επιπρόσθετα μέσα από την πλατφόρμας της για διάθεση ακινήτων (Delfi Properties www.delfiproperties.com) θα στηρίζει έμπρακτα την επιχειρηματική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και στοχεύει στην επέκταση των υπηρεσιών της πιο δυναμικά στην ευρύτερη περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος. 

Ο Δρ. Γιώργος Μούντης, Managing Partner της Delfi Partners δήλωσε: « Σε μια χρονιά γεμάτη ορόσημα και δυσκολίες, η Delfi Partners συνεχίζει να κάνει σημαντικά βήματα με στόχο να αποτελέσει ηγέτη στην επικέντρωση στον πελάτη και στην άρτια εξυπηρέτηση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, και είμαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα ενισχύσει περαιτέρω την ανάπτυξη του οργανισμού μας. Έχουμε μια δυνατή ομάδα που ξέρει να ελίσσεται και να προσαρμόζεται, δεν φοβάται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και θα παραμείνει στην κορυφή με ομαδικότητα, σκληρή δουλειά, νέες ιδέες και πείσμα. Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες μεγαλώνοντας το δίκτυο μας και παρέχοντας λύσεις σε όλο το φάσμα υπηρεσιών του real estate asset management εξυπηρετώντας στο μέγιστο βαθμό τράπεζες και επενδυτές»

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Joey Extras: Νέο σχέδιο επιβράβευσης για παιδιά και γονείς από την Τράπεζα Κύπρου
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Η UniCredit επιμένει για εξαγορά της Commerzbank-Σταθερά αντίθετο το Βερολίνο
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα