The Restart Issue: 18 επιχειρηματίες μιλούν για την επανεκκίνηση μετά το lockdown

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business, επιχειρηματίες σε τομείς - κλειδιά της κυπριακής οικονομίας φωτογραφίζονται με φόντο τις εταιρείες τους και την αγορά. Φωτογραφίζουν την επανεκκίνηση μετά το lockdown. Κίκης Αθηνοδώρου, Αντώνης Βούρος, Φλώρος Βωνιάτης, Γιώργος Γεωργίου, Βάσος Δημητριάδης, Ντίνος Λευκαρίτης, Γιάννος Μιχαηλίδης, Αντρέας Νεοκλέους, Δημήτρης Νησιώτης, Θεόδωρος Νίκολσον, Παντελής Φτελλέχας, Θάνος Χρονόπουλος και Sunil Kapoor, δηλώνουν πως ως χώρα διαθέτουμε όλα τα φόντα για να ανακάμψουμε, αντιπαλεύοντας. Μπορεί οι προκλήσεις κι οι κίνδυνοι να παραμένουν, αλλά με προσεκτικό χειρισμό τονίζουν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι επιχειρηματίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια… προβλεπτή ή απρόβλεπτη πραγματικότητα για την επιστροφή. Ήταν δυνατή ή όχι; Πόσο λίγο ή πολύ απείχε από τις παραμέτρους, όπου βάσισαν τα αναθεωρημένα πλάνα και τις προτεραιότητες των εργασιών τους; Πόσο σωστά λογάριασαν, κρίνοντας στο πέρασμα των ημερών, τα μέτρα και τα σταθμά που έβαλαν, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των διαμορφωμένων αναγκών του πελατολογίου τους; Ποια μηνύματα δίνουν και παίρνουν από την αγορά, πόσο αυτά συνάδουν με τη νέα στρατηγική τους και τι αυτή περιλαμβάνει, ώστε να αξιοποιεί ευκαιρίες και να έχει καλή συνέχεια η επανεκκίνηση; Και το κυριότερο, πόσο αισιόδοξο είναι το δικό τους μήνυμα επανεκκίνησης;       

Τα ερωτήματα αυτά τέθηκαν από τη συντακτική ομάδα του IN Business σε opinion leaders, επιχειρηματίες, οι οποίοι απάντησαν: Επιστρέψαμε για να μείνουμε και θα τα καταφέρουμε.                                                    

Στο αφιέρωμα δίδεται ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας, δυναμισμού και αποφασιστικότητας, πλην όμως, και το οφειλόμενο αίσθημα ευθύνης και προβληματισμού για το τι μέλλει γενέσθαι από ορατούς και αόρατους κινδύνους και από τις επιπτώσεις της πανδημίας που ήλθαν κι έμειναν.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας