Frozen Yogurt & Master 0% από την Κρι Κρι

Φέτος το καλοκαίρι μας περιμένουν νέες αποκαλύψεις και λαχταριστές αφίξεις στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι που θα συναρπάσουν. Η Κρι Κρι, διανομέας της οποίας στην Κύπρο είναι ο Όμιλος ΚΕΑΝ, γνωρίζει καλά τι σημαίνει καλοκαίρι και γι’ αυτό μας προτείνει την πιο ανάλαφρη και απολαυστική επιλογή.
 
Τη νέα σειρά Frozen Yogurt παγωτών σε δύο απολαυστικές γεύσεις, Salted Caramel & Βύσσινο. Με ακαταμάχητο σιρόπι αλατισμένης καραμέλας ή βελούδινο σιρόπι βύσσινο και λαχταριστό παγωτό γιαούρτι φτιαγμένο από αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι με 100% ελληνικό γάλα. Η απόλυτα δροσιστική, αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη πρόταση, είναι εδώ για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς τύψεις.
 
Για πιο σοκολατένια απόλαυση, επίσης χωρίς τύψεις, η Κρι Κρι μεγαλώνει την γκάμα των παγωτών με 0% ζάχαρη λανσάροντας το νέο απολαυστικό κύπελο Master 0%.  Το αγαπημένο παγωτό βανίλια με 0% ζάχαρη και 0% λιπαρά συνοδευόμενο από πλούσιο σιρόπι σοκολάτας με 0% ζάχαρη. Με μόνο 144 θερμίδες το κύπελο, μπορείς να αντισταθείς;
 
Tώρα η απόλαυση σας χαρίζεται απλόχερα, χωρίς τύψεις. Αναζητήστε τη δικιά σας «απόλαυση» από τα παγωτά Κρι Κρι. Μα που αλλού; Στα κίτρινα ψυγεία της Κρι Κρι, με τα παγωτά της καρδιάς μας!
 
 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν