powered by

Συνέχιση σπουδών για απόκτηση βρετανικού πτυχίου και μεταπτυχιακό στο CIM

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις έτσι ώστε να παρέχει την δυνατότητα σε Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στην Βρετανία σε συναφείς κλάδους και λόγω της έκτακτης κατάστασης με την πανδημία προτιμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του COVID-19 σε Λευκωσία & Λεμεσό. Επίσης η φοίτηση για τα προγράμματα του University of West London στο CIM δεν επηρεάζεται από τις εξελίξεις σχετικά με το Brexit άρα παρέχεται η απαιτούμενη σταθερότητα. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 22778475 & 25343556.
 
Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing (1 Year), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.
 
Το CLAUDE LITTNER BUSINESS SCHOOL βραβεύτηκε ως “Best Business School 2019” από τα Times Higher Education Awards. Τα Times Higher Education Awards είναι τα πιο έγκριτα βραβείο για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι σύμφωνα με το Times Higher Education Μagazine, το UWL έχει το υψηλότερο ποσοστό εργοδότησης όσο αφορά τους απόφοιτους του αφού 96% των αποφοίτων του εργοδοτούνται εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους. Τέλος το University of West London είναι το Βρετανικό Πανεπιστήμιο με την πιο υψηλή επίδοση στα Διεθνή Rankings σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο Βρετανικό Πανεπιστήμιο δραστηριοποιείται στην Κύπρο. 

Δειτε Επισης

Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση