Πηλείδης: Νέος Πρόεδρος Επιτροπής Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών Προϊόντων και Υπηρεσιών

Ο κ. Φειδίας Πηλείδης πρώην πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) έχει διορισθεί ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών Προϊόντων και Υπηρεσιών από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας για την περίοδο 01/03/2020 μέχρι 28/02/2022.

Ο θεσμός του Βραβείου Εξαγωγών συνδιοργανώνεται από το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας τα τελευταία 37 χρόνια. Σκοπός του Κυπριακού Βραβείου εξαγωγών είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας για αύξηση των εξαγωγών κυπριακών βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κ. Πηλείδης αντικαθιστά στην προεδρία της επιτροπής τον κ. Ανδρέα Μάτση, πρώην αντιπρόεδρο του ΚΕΒΕ, τον οποίο το ΚΕΒΕ αλλά και τα μέλη της Επιτροπής επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά για την εξαιρετική συνεργασία και το έργο που επιτέλεσε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής