Homemate: Παράδοση παραγγελιών στην πόρτα

Το Homemate, θέλοντας να κρατήσει το προσωπικό και τους πελάτες του όσο πιο ασφαλείς γίνεται, και ακολουθώντας πιστά τα μέτρα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση, έχει ήδη κλείσει το κατάστημά του από τις 16 Μαρτίου. Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό έως τις 13 Απριλίου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται.
 
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο υποχρεωτικής απομόνωσης στο σπίτι, το Homemate στέκεται δίπλα στους πελάτες του και φροντίζει ώστε να μπορέσουν να προμηθευτούν τα προϊόντα που επιθυμούν ακόμα και με κλειστό κατάστημα. Προχωρά, λοιπόν, στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών, με αποστολή των επιθυμητών προϊόντων στο σπίτι.
 
Με μια επίσκεψη στο website του Homemate στη διεύθυνση https://www.homemate.com.cy/, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και κατόπιν να πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους τηλεφωνικά στο 22796600, παραθέτοντας τους κωδικούς των προϊόντων που επιθυμούν. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, οι πελάτες λαμβάνουν ένα email στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και ακολουθώντας το link που περιέχεται εκεί, μεταφέρονται σε ασφαλές περιβάλλον όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή, αφού συμπληρώσουν τα στοιχεία της κάρτας τους. Οι πληρωμές γίνονται σε συνεργασία με τη Safepay της Six Payment, ώστε να είναι 100% ασφαλείς.
 
Η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται εντός 24 ωρών και είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των €50 εντός της επαρχίας Λευκωσίας.
 
Το Homemate παραμένει στη διάθεση των καταναλωτών με κάθε δυνατό τρόπο, πάντα σεβόμενο τα μέτρα των αρμόδιων αρχών και με ύψιστο συναίσθημα ευθύνης για την ασφάλεια προσωπικού και πελατών.

Δειτε Επισης

Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης