powered by

Τράπεζα Κύπρου: Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της 3ης ποινικής υπόθεσης

Ανακοίνωση σχετικά με την 3η ποινική υπόθεση για την Τράπεζα Κύπρου εξέδωσε σήμερα η εταιρεία, η οποία αναφέρεται στην απαλλαγή των στελεχών της από όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν. 
 
Σε συνέχεια της ανακοίνωσής της με ημερομηνία 24 Ιανουαρίου 2017, η Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company («BOC Holdings» και, μαζί με τις θυγατρικές της, το «Συγκρότημα») σημειώνει ότι στις 19 Μαρτίου 2020, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας διέκοψε την ποινική υπόθεση με αριθμό 284/2017 και απάλλαξε όλους τους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων τον Χριστόδουλο Πατσαλίδη, Πρώτο Αναπληρωτή Διευθύνων Σύμβουλο, την Ελίζα Λειβαδιώτου, Εκτελεστική Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης και τη Δέσποινα Κυριακίδου, Διευθύντρια Διεύθυνσης Διαχείρισης Διαθεσίμων, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί για διάφορα ποινικά αδικήματα σχετικά με γεγονότα που συνέβησαν πριν την οικονομική κρίση του 2013 και την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λίμιτεδ (η «Τράπεζα»), αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Η Τράπεζα Κύπρου προσθέτει ότι, το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι υπήρξε ξεκάθαρη και σοβαρή κατάχρηση της δικαστικής διαδικασίας και ότι, στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη δίωξη δεν έπρεπε να είχε ποτέ καταχωρηθεί.

Δειτε Επισης

Goldman Sachs: Γιατί «ψηφίζει» τις ελληνικές τράπεζες και αυξάνει τις τιμές στόχους
Κορυφαίος μέτοχος στην Commerzbank η UniCredit-Ανέβασε στο 20% τη συμμετοχική της στο μετοχικό κεφάλαιο
Από παρΑΤΑση σε… παράτηση-Νέος κύκλος επαφών με ορίζοντα 10 ημερών για κατάληξη ή αδιέξοδο
Άναψε πράσινο φως για το Hadassah Healthcare Park-Τι θα περιλαμβάνει η μεγάλη ανάπτυξη στη Λακατάμια
Έλενα Κούσιου-Χατζηδημητρίου: Ολοκληρωμένη η στεγαστική πολιτική, έρχονται νέες λύσεις και προγράμματα
Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα η ηλεκτρική διασύνδεση και κάπου στο... μέλλον η ολοκλήρωση του τερματικού
Φρέναρε η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εξάμηνο...Κάμψη στα σαλούν, άνοδος για υβριδικά και ηλεκτρικά
Έγινε το αναμενόμενο...Εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού οι χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση
Θέατρο του παραλόγου η ηλεκτρική διασύνδεση-Πλήρης στασιμότητα, αλλά το έργο «συνεχίζεται» και θέλει χρήμα ο ΑΔΜΗΕ
Γ. Παπαναστασίου: Άρχισε να μαζεύεται κάποια ποσότητα εμπορεύσιμη και οικονομικά βιώσιμη-Τα επόμενα βήματα για το «Πήγασος 1»