Συνεχίζεται η αποστολή και παραλαβή χρημάτων μέσω του δικτύου της Moneygram

Η Ellinas Finance Public Company LTD ανακοινώνει πως η αποστολή και παραλαβή χρημάτων, από και προς το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Moneygram συνεχίζεται κανονικά. Η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προφύλαξη του κοινού από τον ιό COVID-19, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας. 

Συγκεκριμένα, η ροή των πελατών που εισέρχονται στα σημεία αποστολής της Moneygram ελέγχεται αυστηρά, ενώ έχουν δοθεί οδηγίες προς όλους τους υπό-αντιπροσώπους (Sub Agents) της εταιρείας για συστηματική απολύμανση σε όλους τους χώρους των καταστημάτων τους.

Η Ellinas Finance είναι υπέρ-αντιπρόσωπος (Super Agent) της MoneyGram στην Κύπρο από το 2003 και αναλαμβάνει την άμεση αποστολή και παραλαβή χρημάτων από και προς το εξωτερικό, διαθέτοντας δικό της δίκτυο που καλύπτει 60 σημεία σε ολόκληρη την Κύπρο.

Η MoneyGram είναι σήμερα η ταχύτερα αναπτυσσόμενη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών παγκοσμίως. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες και το δίκτυό της περιλαμβάνει πέραν των 350,000 τοποθεσιών μεταφοράς χρημάτων, που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για περαιτέρω πληροφόρηση ή/και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της Ellinas Finance στο 22349801. Μπορείτε επίσης, να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ellinas Finance  www.ellinasfinance.com 

Δειτε Επισης

Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP
Το ΑΕΠ της ευρωζώνης και ο οδικός χάρτης μείωσης των επιτοκίων