Petrolina: Δεν μας επηρέασε ο κορωνοϊός αλλά...

Η Petrolina Holdings (Public) Ltd επιθυμεί να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ότι στο παρόν στάδιο οι δραστηριότητες της Εταιρείας δεν έχουν επηρεαστεί  κατ’ οποιονδήποτε τρόπο από τον Κορωνοϊό (COVID-19). 
 
Ωστόσο, η Εταιρεία πιθανόν να επηρεαστεί αρνητικά από ενδεχόμενη μείωση της ζήτησης προϊόντων πετρελαιοειδών σε περίπτωση συρρίκνωσης της οικονομίας του τόπου μας, ειδικότερα στον τουριστικό τομέα, από την πιθανή εξάπλωση του Κορωνοϊού. Στο παρόν στάδιο δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί η πιθανότητα ή/και η έκταση του επηρεασμού.
 
Όσον αφορά τις συνδεδεμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα ανεφοδιασμού αεροσκαφών (PPT Aviation Services Ltd) και στον  τομέα παροχής υπηρεσιών αποθήκευσης και διαχείρισης καυσίμων αεροσκαφών (Lca Aviation Fueling System Ltd και Ελληνική Εταιρεία Αεροπορικών Καυσίμων Α.Ε.), οι δραστηριότητες τους αναμένεται να επηρεαστούν αρνητικά από τυχόν επιπλέον ακυρώσεις πτήσεων και ενδεχόμενης περεταίρω συρρίκνωσης των αερομεταφορών από την εξάπλωση του Κορωνοϊού. Ωστόσο, στο παρόν στάδιο δεν είναι εφικτό να προσδιοριστεί η έκταση του επηρεασμού.
 
Η Εταιρεία παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις με στόχο τη διαφύλαξη των οικονομικών της πόρων και θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ανάλογα εάν και εφόσον υπάρξουν σημαντικά διαφοροποιημένα δεδομένα.

Δειτε Επισης

ΑΔΜΗΕ: Καλωδιακός σταθμός προσαιγιάλωσης οπτικών ινών δημιουργείται στην Κρήτη
Επιστολή Γ. Παπαναστασίου προς Chevron για στοχευμένες ενέργειες εντός εξαμήνου
Σε χαμηλό 7 εβδομάδων κατρακύλησε το αργό-Απώλειες άνω του 3%
Απορρίφθηκε η νέα πρόταση της Chevron για ανάπτυξη του «Αφροδίτη»-Κρίθηκε ανεπαρκής
Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία-ορόσημο στις ΑΠΕ μεταξύ Microsoft και Brookfield
Φυσικό αέριο: Ασανσέρ οι τιμές στη Βρετανία-Υποχωρεί η παραγωγή αιολικής ενέργειας
OPEC: Η παραγωγή αργού πετρελαίου παρέμεινε σταθερή τον Απρίλιο
Πολλαπλά σενάρια ανάπτυξης των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων της ΕΝΙ στην κυπριακή ΑΟΖ επί τάπητος
Κίνα: Θα κατασκευάσει 18 γιγαντιαία πλοία μεταφοράς LNG για το Κατάρ
Πτώση άνω του 1% για το αργό πετρέλαιο