DanatCon: Ισχυρή σε Κύπρο και εξωτερικό

H DanatCon είναι μια διεθνής εταιρεία διαχείρισης και εκπαίδευσης επιχειρηματικών ταλέντων και ανάπτυξης ηγετών. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και συμβάλλει στην καλλιέργεια κουλτούρας διαχείρισης και ανάπτυξης καριέρας των εργαζομένων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011 από τους Πάρι Κυριάκου και Λουΐζα Κυπριανοπούλου και ειδικεύεται κυρίως στους τομείς Ανάπτυξης Εταιρικής Κουλτούρας, Διαχείρισης Απόδοσης, Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανάπτυξης Διοικητικών Ικανοτήτων.

Οι μακροχρόνιες σχέσεις και η συνεχής ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της αποτελούν τη βασική φιλοσοφία της DanatCon. Η αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, μέσα από την εξεύρεση δραστικών λύσεων που συνάδουν με το προφίλ και το ανθρώπινο δυναμικό της κάθε επιχείρησης, αποτελούν βασικό της στόχο.
 
ΙΣΧΥΡΗ ΣΕ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η DanatCon διατηρεί τον μεγαλύτερο όγκο εργασιών της στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή παρουσία και στην Κύπρο. Κύριες αγορές δραστηριοποίησής της είναι οι χώρες του Αραβικού Κόλπου, η Μέση Ανατολή, η Ευρώπη και η Ασία. Συνεργάζεται με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, όπως οι PepsiCo, Τράπεζα Κύπρου, Aegean Airlines, Obeikan Investment Group, Charalambides Christis, Aljomaih Group, Ermes Group, Amathus Hotel, Azadea, Wargamimg, Navarino, Intership Navigation, Ancoria Insurance κ.ά.
Η τριβή και η συνεργασία με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρείες αποτελούν εφόδια για την DanatCon, καθώς επιστρατεύει νέες μεθόδους και εργαλεία, εφαρμόζει ακόμα πιο αποτελεσματικές λύσεις, ενώ παράλληλα μέσα από την εμπειρία των στελεχών της, συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη και ενδυνάμωση των εταιρειών.
 
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της DanatCon συνοψίζονται κυρίως σε τέσσερα πεδία, τα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει και να πρωτοπορεί τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό:
• Πρακτική Εφαρμογή: Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια της DanatCon επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στην πρακτική εφαρμογή και λιγότερο στη θεωρία, βοηθώντας έτσι τους συμμετέχοντες να αξιοποιήσουν τα εργαλεία αυτά στην καθημερινή, επαγγελματική τους ζωή.
• Έμπειροι Εκπαιδευτές: Με σημαντική πείρα σε επιχειρηματικούς διευθυντικούς ρόλους, οι σύμβουλοι της DanatCon, μπορούν να κατανοήσουν απόλυτα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα διευθυντικά στελέχη σύγχρονων επιχειρήσεων, παρέχοντας άμεσες λύσεις με πολύ θετικά αποτελέσματα.
• Αποτελεσματικές Λύσεις: Οι προτεινόμενες λύσεις σχεδιάζονται βάσει των αναγκών του κάθε πελάτη, ενώ λαμβάνεται υπόψη το προφίλ της επιχείρησης και το επίπεδο γνώσεων των συμμετεχόντων. Στόχος, οι λύσεις να συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου οργανισμού, ώστε να είναι αποτελεσματικές.
• Μαθησιακές Μέθοδοι: Η διαδραστικότητα, μέσω της εφαρμογής βιωματικών ασκήσεων και εκπαιδευτικών βίντεο, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό των διαφόρων εργαστηρίων. Για ανώτερα στελέχη εφαρμόζεται και η πρακτική των επιχειρηματικών προσομοιώσεων.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
• Ανάπτυξη Εταιρικής Κουλτούρας: Η DanatCon συνέβαλε στη δημιουργία και εφαρμογή νέας εταιρικής κουλτούρας σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Το έργο διήρκησε περίπου ενάμιση χρόνο και αφορούσε 3.000 εργαζομένους. Κύριος στόχος ήταν η αλλαγή της εταιρικής κουλτούρας, από δικαιωματική, σε κουλτούρα υπευθυνότητας και απόδοσης.
• Διαχείριση Επιδόσεων: Η DanatCon ενίσχυσε τις προσπάθειες μεγάλου τραπεζικού οργανισμού, με εξειδίκευση στη διαχείριση προσωπικών λογαριασμών με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, να βελτιώσει το σύστημα αξιολόγησης/βελτίωσης απόδοσης και να το εξελίξει σε ολοκληρωμένο σύστημα διαδοχής (Succession Planning). Καθοδήγησε επίσης την ομάδα πωλήσεων μεγάλης εταιρείας παραγωγής και διανομής ποτών/ροφημάτων να καθορίσει λεπτομερές σχέδιο δράσης, ώστε να επιτύχει τους ετήσιους στόχους πωλήσεων, που είχαν καθοριστεί.
• Εξυπηρέτηση Πελατών: Η DanatCon συνεργάστηκε με μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του εξωτερικού για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών σε επίπεδο B2B. Στόχος, η μετατροπή της συνήθους εξυπηρέτησης σε εμπειρία, επιτυγχάνοντας έτσι μια στρατηγική αλλαγή στην εταιρεία, που την μετέτρεψε από προμηθευτή προϊόντων σε προμηθευτή αξίας. Το όλο εγχείρημα διήρκησε συνολικά 18 μήνες και κάλυψε 5.000 εργαζομένους.
• Ανάπτυξη Ικανοτήτων: Η DanatCon, συμμετέχει στις εκπαιδευτικές ενέργειες των πελατών της, με αυτόνομα εργαστήρια που εντάσσονται σε μια σειρά θεμάτων, όπως διαχείριση χρόνου, αποτελεσματική ηγεσία, διαχείριση έργου, επίλυση προβλημάτων, επιχειρηματική καινοτομία, βελτίωση ομαδικής απόδοσης, καθοδήγηση για υψηλές επιδόσεις, αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ηγετικές ικανότητες, διαχείριση αλλαγής  balanced score card, στρατηγική blue ocean κ.ά.
 
BUSINESS SIMULATION
Η DanatCon παρουσίασε για πρώτη φορά στην Κύπρο, το 2016, το εργαλείο της Επιχειρηματικής Προσομοίωσης (Business Simulation), μια πρωτοποριακή μέθοδο στον τομέα της ανάπτυξης στελεχών. Το Business Simulation προσφέρει υψηλού επιπέδου διαδραστικότητα, με λογισμικό που αξιοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Οι συμμετέχοντες σχεδιάζουν και υλοποιούν στρατηγικές σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον και εξέρχονται της προσομοίωσης με ενισχυμένες ικανότητες διοίκησης και ζήλο, προωθώντας τις ιδέες τους στο εργασιακό τους περιβάλλον με άριστα αποτελέσματα. Το αποτελεσματικό αυτό εργαλείο εκπαίδευσης έχει ήδη αξιοποιηθεί από αρκετές εταιρείες και επιχειρήσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.
 
ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ
Η πρόσφατη διάκριση της DanatCon με το βραβείο “Ιnnovative HR Consulting” επιβεβαιώνει την πρωτοπορία της και τις καινοτόμες πολιτικές που εφαρμόζει σε θέματα ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού, δίνοντας της παράλληλα την ώθηση να συνεχίσει να επιτελεί στο ακέραιο την αποστολή της, προς όφελος πάντα των πελατών της. Η απονομή έγινε κατά τη διάρκεια των «Κυπριακών Βραβείων HR 2019» - Cyprus HR Awards 2019, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Κύπρο τον περασμένο Οκτώβριο.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
DanatCon HR Ltd,
Διεύθυνση: Ταχυδρομικό κιβώτιο 27672,
2432 Έγκωμη, Λευκωσία
Tηλέφωνο: +357 22 355 331
Ε-mail: office@danatcon.com
Ιστοσελίδα: www.danatcon.com

Δειτε Επισης

PwC: Εξειδίκευση, λύσεις, αξία
Uniteam Global Business Services
RED HR Solutions
KPMG: HR Services & Human Resource Outsourcing
GRS Group: Key to success
EY: Επένδυση στο εργατικό δυναμικό
DanatCon: Ισχυρή σε Κύπρο και εξωτερικό
Ergodotisi.com: Η πλατφόρμα εύρεσης εργασίας που εμπιστεύονται 13.500+ εταιρείες
Η καρδιά των επιχειρήσεων