Κ. Κώστα: Ορόσημο για τον επιχειρηματικό κόσμο τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Ορόσημο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου χαρακτήρισε τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards στον χαιρετισμό του ο Κώστας Κώστα Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των 7ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.
 
Ο κ. Κώστα υπογράμμισε πως μέσα από τις βραβεύσεις τα τελευταία επτά χρόνια αναγνωρίζονται οι επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην οικονομία. «Ουσιαστικά στην πρόοδο της ίδιας της χώρας. Παράλληλα, δημιουργούν αίσθημα κοινότητας βασισμένης σε πολύτιμες αξίες όπως η αριστεία, η καινοτομία, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη».
 
«Στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ταυτιζόμαστε και υιοθετούμε τις αξίες αυτές. Μας καθοδηγούν, εδώ και 70 χρόνια, που διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Δεν είναι λίγοι οι οργανισμοί που δοκιμάστηκαν. Είδαμε στελέχη και εργαζόμενους να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Πελάτες και εργαζομένους να καλούνται να συνηθίσουν σε μια νέα πραγματικότητα.
 
Αισθάνομαι ότι, μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε νικητές. Δηλώνουμε παρόντες και ξανασυναντιόμαστε για να επιβραβεύσουμε όσους ξεχωρίζουν και το κυριότερο όσους προσαρμόζονται.

Αυτό ισχύει και για τον κλάδο της ασφαλιστικής βιομηχανίας αλλά και για την εταιρεία μας, η οποία επέδειξε ισχυρές αντοχές στη διαχείριση της κρίσης.
 
Στις Γενικές είμαστε περήφανοι που αναγνωριζόμαστε ως ένας από τους πιο αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην αγορά προσφέροντας αξία τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε δυναμικά με αμεσότητα και ανταποκρινόμαστε στις ζωτικές, ανθρώπινες ανάγκες εργαζομένων, πελατών και συνεργατών».
 
Τέλος, ο κ. Κώστα τόνισε πως φέτος είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να στηρίξουμε την κυπριακή επιχειρηματικότητα, να τιμήσουμε αυτούς που ξεχώρισαν και να αναγνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές πίσω από τις εταιρείες.

Δειτε Επισης

Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023