Leroy Merlin, η πρώτη του λιανικού εμπορίου εταιρεία, πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

Συνεχίζονται, σε εβδομαδιαία σχεδόν βάση οι ανακοινώσεις από το Great Place to Work®, για επιτυχίες πιστοποίησης, ανακοινώνοντας αυτή τη φορά την ένταξη του Leroy Merlin στην οικογένεια Great Place to Work®. 

«Είχαμε συναντηθεί με τη Διεύθυνση του Leroy Merlin, την πρώτη τριμηνία του χρόνου, λίγο πριν ξεκινήσουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας. Ήταν σαφές για εμάς, από την αρχή, ότι υπήρχε και η πρόθεση, από πλευράς διεύθυνσης αλλά και η δυνατότητα επιτυχίας στη διαδικασία αξιολόγησης», δήλωσε ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® και συμπλήρωσε: «Για το λιανικό εμπόριο η πιστοποίηση αυτή είναι σημαντική, διότι σαφώς η ένδειξη αυξημένης δέσμευσης του προσωπικού, είναι και η προϋπόθεση για παροχή μιας αναβαθμισμένης πελατειακής εμπειρίας».

«Συγχαίρουμε όλη την ομάδα του Leroy Merlin και καλωσορίζουμε αυτή τη διεθνή εμπορική επωνυμία στην οικογένεια μας.»

Εκ μέρους του Leroy Merlin  ο Δημήτρης Κατωπόδης δήλωσε, «Το 2020 ήταν αναμφισβήτητα μια απαιτητική χρονιά με πολλές προκλήσεις. Το συγκεκριμένο επίτευγμα έρχεται ως συνέπεια της σκληρής δουλειάς αρκετών χρόνων και της αφοσίωσης από όλες τις ομάδες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την θετική αξιολόγησή τους προς την εταιρεία και υπόσχομαι πως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για βελτίωση της εργασιακής μας καθημερινότητας, όπως και για την εδραίωση μιας ισχυρής εργασιακής κουλτούρας, για τα επόμενα χρόνια. Είμαι ευγνώμων που όλοι μαζί καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον εργασίας μέσα στο οποίο η εμπιστοσύνη, η περηφάνια και η συνεργατικότητα κατέχουν πρωταρχικό ρόλο. Ας συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο!»
 

Δειτε Επισης

Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF
Nέος γενικός διευθυντής της MSPS Κύπρου ο Γιάννης Διονυσιάδης
Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht