Ο Martin Wolf στο 11ο Limassol Economic Forum

Η IMH και το περιοδικό IN Business παρουσιάζουν το ιδιαίτερης αίγλης «11th Limassol Economic Forum» την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό*. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο γεγονός που πραγματοποιείται με αδιάλειπτη επιτυχία κάθε χρόνο, το οποίο συζητιέται μήνες πριν και κατορθώνει κάθε φορά να συγκεντρώσει υψηλό ενδιαφέρον. 
 
Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, παρουσιάζονται και συζητιούνται όλα τα τελευταία δεδομένα γύρω από την Οικονομία στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη. Και φέτος, οι φυσιογνωμίες που θα μιλήσουν στο εκλεκτό κοινό,  φιλοδοξούν μέσα από τις παρουσιάσεις τους να δομήσουν μια πλατφόρμα συζήτησης, η οποία θα λειτουργήσει ως μέσο βελτίωσης στο σύγχρονο περιφερειακό οικονομικό κλίμα. Συγκεκριμένα, στόχος του φετινού Φόρουμ είναι να βοηθήσει τους εταιρικούς ηγέτες του νησιού μας να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και να εφοδιαστούν με τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για τη σωστή εταιρική διαχείριση σε συνθήκες ακραίας αβεβαιότητας.
 
Ο κύριος ομιλητής της φετινής χρονιάς είναι ο Chief Economics Commentator και Associate Editor της Financial Times, Martin Wolf. Το 2000 του απονεμήθηκε το CBE για τις υπηρεσίες του στη χρηματοοικονομική δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία αναγνωρισμένα ανά το παγκόσμιο αναφορικά με την παγκοσμιοποίηση. Ήταν μέλος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Τραπεζών της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (2010-2011) και διετέλεσε για δέκα χρόνια ανώτερος οικονομολόγος στο τμήμα διεθνούς εμπορίου της World Bank. Ο Martin Wolf έχει ισχυρή και εμπεριστατωμένη άποψη για τις οικονομικές σχέσεις στις οποίες βασίζονται τα περίπλοκα χρηματοπιστωτικά συστήματα, τι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και το μέλλον της οικονομίας στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ και στον υπόλοιπο κόσμο. Κατά την ομιλία του, ο Martin Wolf θα συζητήσει τις τρέχουσες τάσεις στην παγκόσμια οικονομία και θα μοιραστεί τις απόψεις του για το μέλλον της οικονομίας στην Ευρώπη την επόμενη δεκαετία.
 
Το φετινό φόρουμ θα συντονίσει ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, πρώην Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και Γενικός Διευθυντής της LMA Advisory Ltd.
 
Το φόρουμ θα διεξαχθεί στην Αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει τη συμμετοχή από σημαινουσών προσωπικοτήτων από τον πολιτικό και οικονομικό κλάδο της Κύπρου, όπως και μεγαλοεπιχειρηματίες κι ακαδημαϊκά μυαλά.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ
 
Οργανωτές: IMH, περιοδικό IN Business
Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, Cyta, Deloitte Limited, Elias Neocleous & Co LLC
Endorsed by: Invest Cyprus
Σε Συνεργασία με: Cyprus LSE Alumni Association
Με τη Στήριξη: Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό GOLD
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH:
τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820
ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 

Δειτε Επισης

Η τεχνητή νοημοσύνη και το μέλλον των Μ.Μ.Ε
Η Bioland Energy Group καθάρισε την παραλία Βορόκληνης
Consulco: Υψηλές αποδόσεις του London Credit Fund και το πρώτο τρίμηνο του 2024
Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)