Powered by

Αυξημένη κατά 250 άτομα η απασχόληση στην κυβέρνηση

Η απασχόληση στην Κυβέρνηση τον Σεπτέμβριο του 2020 αυξήθηκε κατά 250 άτομα (0,5%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019 και έφτασε τα 52.042 άτομα. Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση κατά 938 άτομα (-3,4%), από 27.983 σε 27.045 άτομα. Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση κατά 1.290 άτομα (8,5%) φθάνοντας τις 16.482 σε σχέση με 15.192 άτομα τον Σεπτέμβριο του 2019. 
 
Σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2019 παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (2,7%) καθώς επίσης και στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (0,6%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-0,5%). Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρείς κατηγορίες, με το προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (-4,0%). Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση και στις τρείς κατηγορίες με το προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (20,5%).
 
Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2020 παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (0,3%) ενώ παρατηρείται μείωση στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (-0,3%) και στο προσωπικό της Δημόσιας Υπηρεσίας (-0,2%). Στο μόνιμο προσωπικό παρατηρείται μείωση και στις τρείς κατηγορίες, με το προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας να παρουσιάζει την μεγαλύτερη (-3,4%). Στο έκτακτο προσωπικό παρατηρείται αύξηση στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (9,7%) και της Δημόσιας Υπηρεσίας (1,2%) ενώ καταγράφεται μείωση στο προσωπικό των Δυνάμεων Ασφαλείας (-0,3%).
 

Δειτε Επισης

Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Μαρία Παναγιώτου: Προτεραιότητα για την Κυβέρνηση η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Κύπρο
Α. Μουζουρίδης: Το οικονομικό αποτύπωμα του FIBA EuroBasket και η μοναδική ευκαιρία για τον ξενοδοχειακό τομέα
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Ενισχύεται η διμερής συνεργασία Κύπρου-Ολλανδίας σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης και καινοτομίας
Μαρίνος Γιαλελή: Το οινοποιείο στον Κάθηκα, η σχέση με το κρασί και η νέα ετικέτα διά χειρός Νικόλα Λαδόμματου(pics)
Ευαγγελία Ηλιάδου: Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και ο στόχος της Pafilia για το Minthis Music Festival
Έτσι κτίζονται κορυφαίες επωνυμίες…H τέχνη του brand-building και πώς επιτυγχάνεται το δέσιμο της μάρκας με το κοινό
Pafilia και LaimTee Art προχωρούν ένα βήμα παραπέρα...Κορυφαίοι μουσικοί απ' όλο τον κόσμο στο Minthis Music Festival 2025
Τελευταίες πινελιές στα νομοσχέδια για την φορολογική μεταρρύθμιση-Οι βασικές πτυχές και πότε πάνε στην Βουλή