MetLife Κύπρου: Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων

Ο παγκόσμιος ασφαλιστικός κολοσσός με τη δυναμική παρουσία στην Κύπρο διοργάνωσε το ετήσιο συνέδριο πωλήσεων για το 2019.
 
Η MetLife Κύπρου διοργάνωσε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της Εταιρείας σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας.
 
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, όπου παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για το 2019, τα οποία είχαν θετικά πρόσημα. Η Εταιρεία έκλεισε τη χρονιά με κέρδη, αφού οι πωλήσεις ξεπέρασαν κατά πολύ το πλάνο της χρονιάς.
 
 
Η Διοίκηση Πωλήσεων συνεχάρη όλο το δυναμικό Πωλήσεων για τις επιτυχίες του 2019, σημειώνοντας στους ασφαλιστικούς συμβούλους ότι η χρονιά που πέρασε είναι μια ένδειξη των δυνατοτήτων τους και θα πρέπει να λειτουργήσει ως ώθηση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.
 
Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκε η Νέα Στρατηγική της Εταιρείας και οι πυλώνες όπου αυτή θα βασιστεί.  Η MetLife βαδίζει πλέον στην εποχή της της απλοποίησης και της διαφοροποίησης. Κομμάτι της Στρατηγικής, και οι στόχοι της νέας χρονιάς για τους οποίους η Εταιρία διαβεβαίωσε τους συνεργάτες της πως θα σταθεί σύμμαχος και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τους παρέχει ότι χρειάζονται για την επίτευξη των στόχων.
 
 
Στο Συνέδριο έγιναν αρκετές ανακοινώσεις σχετικά με τη Στρατηγική Marketing της Εταιρείας, αλλά τις νέες πλατφόρμες και εργαλεία τα οποία οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι θα μπορούν στο άμεσα επόμενο διάστημα να χρησιμοποιούν, κάνοντας την εμπειρία του πελάτη ακόμα καλύτερη. Στόχος, η δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσα από τις εμπειρίες πελατών και την πλήρη εξυπηρέτησή τους. 
 
 

Δειτε Επισης

Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023