powered by

Η μεγαλύτερη σύναξη Διεθνών Κεφαλαίων στην Κύπρο

Για 5η συνεχή χρόνια, το “Ιnternational Funds Summit” θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο στις 10-12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία και θα φιλοξενήσει πλειάδα ομιλητών και συμμετεχόντων από το εξωτερικό.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Κυπριακό Οργανισμό Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και το Invest Cyprus και υποστηρίζεται από το International Capital Market Association (ICMA) και το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI). Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει πέραν των 550 επαγγελματιών από τον κλάδο των Επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές Περιουσιακών Στοιχείων από Κύπρο αλλά και από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

Το “5th International Funds Summit" έρχεται για να ενημερώσει σχετικά με το τρέχον κανονιστικό πλαίσιο του Global Market, να προσδιορίσει τις τελευταίες τάσεις κι ευκαιρίες του τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο και να τονίσει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Κύπρος ως κέντρο Επενδυτικών Κεφαλαίων. 

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν επίσης διακεκριμένοι ομιλητές όπως:
-Άγγελος Γρηγοριάδης, Προέδρος, Κυπριακού Οργανισμού Επενδυτικών Ταμείων
-Μιχάλης Π. Μιχαήλ, Προέδρος, Invest Cyprus 
-Δήμητρα Καλογήρου, Προέδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου 
-Geoffrey Yu, Chief Investment Officer, UBS Wealth Management, UK
-Eunice Chapon, Senior Vice President and Counsel, Natixis Global Asset -Management, France 
-Sascha Calisan, Senior Vice President, Head, Distribution Support, Northern -Trust, UK
-Sally Wong, CEO, Hong Kong Investment Funds Association, Hong Kong
-Sarah Matthews, Vice President, Global Public Group, EMEA, BlackRock, UK 
-N.S. Venkatesh, Chief Executive, Association of Mutual Funds, India

Το Summit απευθύνεται προς: Chief Financial Officers (CFOs), Chief Operations Officers (COOs), Asset and Fund Managers, Custodians, Fund Administrators, Legal Advisors που ειδικεύονται στον τομέα των Funds, International Media, Tax Lawyers από την Κύπρο και το εξωτερικό. 

Για τους ομιλητές και τα θέματα του  summit κάντε κλικ εδώ 

Τα μέλη του CIFA μπορούν να εγγραφούν τώρα και να επωφεληθούν των ειδικών τιμών εδώ

Τα μη μέλη του CIFA μπορούν να εγγραφούν τώρα και να επωφεληθούν των ειδικών τιμών εδώ

Aνάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου είναι οι PwC Κύπρου, KPMG, Deloitte, EY, Asset Management Bank of Cyprus, Eurobank Κύπρου, PCS, Global Money Managers, MAP S. Platis, Treppides Funds Services, Alter Domus, Profile Software, Baker Tilly και Trident Trust. Το συνέδριο στηρίζουν το International Capital Market Association και το Chartered Institute for Securities & Investment (CISI) 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Ξεκινούν οι τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament
Ενώνουν δυνάμεις ASBIS και Origin Acoustics...Νέα στρατηγική συνεργασία στον τομέα του ποιοτικού ήχου
Το μέλλον του ψηφιακού μάρκετινγκ...Tο περιεχόμενο, τα social media και η στρατηγική σύνδεση με το κοινό
Ψηφίστηκε εναρμονιστικό νομοσχέδιο για ευρωπαϊκό ενιαίο σημείο πρόσβασης επιχειρήσεων της Ε.Ε.
Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation στήριξε την πρώτη πλήρως προσβάσιμη κατασκήνωση νέων ως χρυσός χορηγός
IC Foundation από τον Andrew Budzinski...Ο λόγος ίδρυσης μη κερδοσκοπικού οργανισμού από τον ιδιοκτήτη της IC Markets
Θλίψη Χριστοδουλίδη για τον θάνατο του Νίκου Ιωάννου-«Δήλωνε πάντα παρών στα καλέσματα της πατρίδας»
Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου: Από τους πιο φωτεινούς φάρους της κυπριακής ιατρικής κοινότητας ο Νίκος Ιωάννου
Laure Jolibois: Πώς είναι το διαφημιστικό γραφείο του μέλλοντος