Στο δυναμικό της UMAR|WSR ο Γιώργος Χαραλάμπους

Στην ομάδα της UMAR|WSR προσχώρησε ο Γιώργος Χαραλάμπους, αναλαμβάνοντας τη θέση του CFO & Group Strategy Officer.

Ο κ. Χαραλάμπους, ο οποίος πρόσφατα επαναπατρίστηκε από την Ελλάδα, κατέχει πτυχίο MSc από το Πανεπιστήμιο Cass και έχει εργαστεί στον ναυτιλιακό και αεροπορικό τομέα τα τελευταία 30 χρόνια κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις δημόσιες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Γιώργος Χαραλάμπους είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη της στρατηγικής του ομίλου μαζί με τη διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, της διαχείρισης των χρηματοοικονομικών κινδύνων και της χρηματοοικονομικών αναφορών για την UMAR|WSR Κύπρου, Ελλάδας, Ρωσίας, Σιγκαπούρης και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η UMAR|WSR είναι ένας από τους μεγαλύτερους ναυτιλιακούς αντιπροσώπους παγκοσμίως. Με μια διευρυμένη λίστα principals, η UW Group και οι θυγατρικές της UMAR Shipping Services & WSR Services αντιπροσωπεύουν μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στη ναυτιλιακή βιομηχανία και εξυπηρετούν σχεδόν 1,000 πελάτες, με περισσότερα από 6,500 σκάφη σε όλο τον κόσμο, από πέντε στρατηγικούς προορισμούς.

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025