Η SKODA πετυχαίνει νέο ρεκόρ πωλήσεων

Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι πωλήσεις της Skoda. Η τσέχικη εταιρεία, μέλος του Ομίλου της VW, αύξησε τις παραδόσεις αυτοκινήτων της τον Ιούλιο κατά 3,1% με 102.700 αυτοκίνητα, τη στιγμή που ο αντίστοιχος Ιούλιος του 2018 έφτασε τις 99.700 οχήματα. Πρόκειται για τον καλύτερο Ιούλιο στην ιστορία της μάρκας όπου πέτυχε εντυπωσιακή αύξηση στις σημαντικότερες αγορές του πλανήτη με όπλο της τα SUV της, Karoq και Kodiaq.
 
Ο Alain Favey, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda Auto για πωλήσεις και μάρκετινγκ, ανέφερε: «Για πρώτη φορά στην ιστορία μας, έχουμε παραδώσει περισσότερα από 100.000 οχήματα τον Ιούλιο. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την υψηλή ζήτηση για τα μοντέλα Kodiaq και Karoq. Αυτό υπογραμμίζει το γεγονός ότι πετύχαμε τους στόχους μας με την καμπάνια για τα SUV του brand. Τους επόμενους μήνες, αναμένουμε ακόμα περισσότερη αύξηση με την κυκλοφορία του νέου SUV πόλης, του Skoda Kamiq».
 
Στη Δυτική Ευρώπη, οι παραδόσεις αυξήθηκαν κατά 12,3% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο με 45.600 οχήματα. Παράλληλα, πραγματοποίησε 18.600 παραδόσεις σε πελάτες στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή αγορά της, τη Γερμανία, κάτι που μεταφράζεται σε μια αύξηση της τάξης του+ 16.2%. Η Skoda παρουσίασε εντυπωσιακή αύξηση στη Γαλλία (3.000 οχήματα, + 24.2%), Ιταλία (2.500 οχήματα, + 31.2%), Ολλανδία (1.800 οχήματα, + 57.7%), Σουηδία (1.400 οχήματα, + 84.0% οχήματα, + 17,5%) και την Ελλάδα (300 οχήματα, + 38,4%).
 
Στην Κεντρική Ευρώπη, η Skoda σημείωσε σημαντική αύξηση σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, με 17.500 παραδόσεις (+11.2%).
Στην Τσεχία, ο κατασκευαστής παρέδωσε στους πελάτες του συνολικά 8.000 οχήματα τον Ιούλιο (+12.1% ενώ πέτυχε διψήφια ανάπτυξη και στην Πολωνία (+11.3%), Σλοβακία (+ 16.6%) και Κροατία (+18.1%). Στην Ανατολική Ευρώπη οι παραδόσεις της Skoda αυξήθηκαν κατά 18,4% με τη Ρωσία να καταγράφει άνοδο 10.4% και στις Βαλτικές χώρες αύξηση +60,1%. Παρόμοια αύξηση υπήρξε και σε χώρες όπως την Ουκρανία, Σερβία κλπ. (700 οχήματα, + 59,5%), Σερβία (700 οχήματα + 20,1%), Καζακστάν (200 οχήματα + 58,3% και τη Βοσνία (200 οχήματα, + 21,6%).



 
 

Δειτε Επισης

Toyota Κύπρου: Απολογείται για SMS για takata σε μη επηρεαζόμενους πελάτες-Από το ΤΟΜ η βάση δεδομένων
Όμιλος Παπαέλληνας: Φέρνει και παρουσίασε το Panadol Duo στην κυπριακή αγορά
EvZeen.com: Έκτα γενέθλια με επιπλέον εκπτώσεις και δώρα- Ένας αξιόπιστος online προορισμός
Πετρολίνα: Πού βρίσκεται η εξαγορά της ExxonMobil Cyprus, τα κέρδη για το 2024 και η διανομή μερίσματος
Οριακή άνοδος του δείκτη τιμών καταναλωτή τον Μάιο-Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες αυξήσεις
Ανακοίνωσε... Beautyline η Wolt-Ισχυροποιεί περαιτέρω την παρουσία της στην αναπτυσσόμενη αγορά ομορφιάς
Αισιοδοξεί το λιανεμπόριο λόγω τουρισμού εν μέσω ενεργειακής και υδατικής κρίσης-Ισχυρές οι προοπτικές ανάπτυξης
Δυναμική είσοδος Punin Group στον τομέα της οινοποιίας-Εξαγόρασε το Hadjiantonas Winery
Εξοπλισμός για κάθε επιχείρηση με τη σφραγίδα της ΙΚΕΑ
Σκλαβενίτης Κύπρου: Τρέχει το πλάνο ανακαινίσεων και ενσωμάτωσης των καταστημάτων Παπαντωνίου στο δίκτυό της