H Πάφος υποδέχεται την πρώτη Υπεραγορά MAS

Μετά απο μια πολύ πετυχημένη πορεία ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, η Αλυσίδα Υπεραγορών MAS, ξεκίνησε πριν λίγους μήνες μια νέα φάση διεύρυνσης σε Λεμεσό και Πάφο. 

Σήμερα, η πρώτη Υπεραγορά MAS στην Πάφο είναι γεγονός. 

Η Υπεραγορά Chris Supermarket, απέναντι απο την Τεχνική Σχολή, μέσα σε 30 χρόνια λειτουργίας, έκτισε το καλό της όνομα με μια διαχρονική σχέση ποιότητας και εμπιστοσύνης.

Σήμερα πολλαπλασιάζει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, σαν μέλος ενός Ομίλου που έχει διαφανεί στην πράξη σαν το πιο επιτυχημένο μοντέλο Ανάπτυξης Δικτύου Υπεραγορών στην Κύπρο. 

Με 41 Υπεραγορές, συνδυάζει αυτονομία, γεωγραφική αποκλειστικότητα στην περιοχή του κάθε ιδιοκτήτη και πολλαπλά ομαδικά ωφέλη για τα μέλη του.

Μετά από ολοκληρωτική ανακαίνιση, η νέα Υπεραγορά “MAS Chris Supermarket” θα προσφέρει πλέον στους πελάτες της μεγαλύτερη άνεση, βελτιωμένη λειτουργικότητα και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία με την προσθήκη των αποκλειστικών σειρών MAS Best Brand και Mr Grand.
 



Ο Γενικός Διευθυντής της Αλυσίδας, Λούκας Ζουρίδης μας συνόψισε λακωνικά τα βασικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνουν οι Υπεραγορές της Αλυσίδας και κατά προέκταση οι πελάτες τους: 

Το μεγαλύτερο και πιο χειροπιαστό όφελος είναι η δυναμική στις συλλογικές διαπραγματεύσεις. Σαν ένας Αμιγώς Κυπριακός Ομιλος, παρέχουμε μια Ομπρέλα Προστασίας με μια προσωπική προσέγγιση, παρέχοντας τεχνογνωσία, απο το στήσιμο του καταστήματος μέχρι κάθε λεπτομέρεια της λειτουργίας.

Υποστήριξη Marketing και Διαφήμισης, χιλιάδες μοναδικά, και σε ανταγωνιστικές τιμές, αποκλειστικά προιόντα και πολλά άλλα που μπορείτε να δείτε στην Ιστοσελίδα masfranchise.com.cy

Και η βάση όλων, είμαστε ένας υγιής οργανισμός χωρίς δανεισμό, με συνεχώς αυξανόμενη Κερδοφορία.
 
Η νέα Υπεραγορά “MAS Chris Supermarket” λειτουργεί κανονικά κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, και αναμένεται να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο.

Δειτε Επισης

Αυξημένη κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα, αλλά όχι σε άλλα καταστήματα λιανικής
Μαρία Παναγιώτου: Υπάρχει ενδιαφέρον για το e-κοφίνι, ξεπέρασαν τους 1200 οι συμμετέχοντες
Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές