Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

JCC Payment Systems: Όλοι οι τρόποι πληρωμών με κινητές συσκευές κάτω από μία στέγη

Η JCC Payment Systems Ltd ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών φέρνει στην Κυπριακή αγορά τις ανέπαφες πληρωμές μέσω κινητών συσκευών, δίνοντας τη δυνατότητα στις Τράπεζες, εκδότες καρτών, να προσφέρουν στους πελάτες τους την επιλογή διενέργειας ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού τηλεφώνου αλλά και άλλων κινητών συσκευών όπως tablets, ρολόγια (Smartwatches) ή οποιασδήποτε μορφής wearables, οι οποίες έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία NFC (Near Field Communication). Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία NFC, ο χρήστης αρκεί να πλησιάσει το κινητό του τηλέφωνο στο τερματικό αποδοχής καρτών και η συναλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα και εύκολα.
 
Μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας που παρέχει η JCC, οι ανέπαφες συναλλαγές ολοκληρώνονται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς να διακινούνται τα πραγματικά δεδομένα της κάρτας. Η πλατφόρμα αυτή βασίζεται στην τεχνολογία Tokenisation των διεθνών οργανισμών καρτών Visa και Mastercard.
 
Η JCC μεταφέρει τη δύναμη των Mobile Payments στις τράπεζες
 
Η νέα υπηρεσία από την JCC επιτρέπει στις συμβαλλόμενες Τράπεζες να δημιουργήσουν και να παρέχουν στους πελάτες τους (καταναλωτές) νέα ψηφιακά προϊόντα πληρωμών, είτε μέσω των δικών τους εφαρμογών είτε μέσω της ενεργοποίησης λύσεων ΟΕΜ-Pay οι οποίες προσφέρουν νέες εμπειρίες στο χώρο των ανέπαφων συναλλαγών. Τέτοιες είναι  το  Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay κτλ. Για την επιλογή παροχής ηλεκτρονικού πορτοφολιού από την ίδια την Τράπεζα, η JCC διαθέτει επίσης έτοιμη εφαρμογή ηλεκτρονικού πορτοφολιού (e-wallet app) την οποία η τράπεζα μπορεί εύκολα να προσωποποιήσει με τα δικά της χρώματα και λογότυπα.
 
 
Εκτιμάται ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πλήθος συσκευών όπως αυτοκίνητα, ψυγεία, πλυντήρια κτλ. (connected devices / Internet Of Things) μέσω των οποίων θα μπορούν να πραγματοποιούνται συναλλαγές, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Tokenization όπως αυτή που φέρνει στην Κυπριακή αγορά η JCC.
 
Όλα τα είδη πληρωμών που αναφέρθηκαν πιο πάνω γίνονται αποδεκτά στα τερματικά που παρέχει η JCC στους συνεργάτες εμπόρους της, δίνοντας τη δυνατότητα στους τελευταίους να αποδέχονται οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονική πληρωμή είτε από Κύπριους καταναλωτές είτε από ξένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 99%+ των τερματικών της JCC υποστηρίζουν την αποδοχή ανέπαφων συναλλαγών, καθιστώντας την Κύπρο εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες χώρες που πέτυχαν τόσο ψηλή αποδοχή ανέπαφων πληρωμών, παγκοσμίως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 22868000 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.jcc.com.cy/el/jcc-partners/mobile-payments/

Δειτε Επισης

Προϋπολογισμός 2024: Πρόσθετες πιστώσεις, μειώσεις και μεταφορές προτεινόμενων πιστώσεων
Συστάσεις και εισηγήσεις Δημοσιονομικού Συμβουλίου στην Κυβέρνηση-Οι κίνδυνοι και η ανησυχία
Ο οδικός χάρτης της ΕΥΚ για ένα υπεράκτιο ενεργειακό οικοσύστημα στην Κύπρο
Πνευματικά Δικαιώματα: Τα κριτήρια που καθορίζουν τις αμοιβές
DHD Insurance: Ενημερωτική ημερίδα για την αξιολόγηση κινδύνων για τις σύγχρονες επιχειρήσεις
Αμοιβές καλλιτεχνών: Έτοιμα τα μαγαζιά να συνεργαστούν-Ποιες οι κόκκινες γραμμές
Όλα όσα έγιναν στα 2α Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής (photos)
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»
Πνευματικά δικαιωμάτα: Oι συμφωνίες, οι διαφωνίες και ο κομβικός ρόλος μιας απούσας Βουλής
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία