The Family Business Conference

Το Family Business Conference θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Park και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους μετόχους και διευθυντικά στελέχη οικογενειακών επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας. Το συνέδριο στοχεύει να αναδείξει τα μεγαλύτερα προβλήματα και να δώσει πρακτικές εισηγήσεις και λύσεις στους επιχειρηματίες σε μεγάλα ζητήματα, όπως διαδοχή, διοίκηση, εταιρική διακυβέρνηση, διαχείριση πολυμετοχικής εταιρείας κα. 
 
Η Εταιρική Διακυβέρνηση σε μια οικογενειακή επιχείρηση είναι πολυδιάστατη και συνεχώς πρέπει να αναβαθμίζεται καθώς η επιχείρηση και η οικογένεια αναπτύσσονται παράλληλα. Για τις προκλήσεις και ευκαιρίες οι οποίες βασίζονται στην επιτυχεή εταιρική διακυβέρνηση μιας οι κογενειακής επιχείρησης θα μας μιλήσει ο Πρύτανης και καθηγητής  Entrepreneurship & Family Business του UCLan Cyprus, Πανίκκος Πουτζιουρής.
 
Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες θα συζητήσουν και θα εξετάσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, ειδικά όταν μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά. Πιο συγκεκριμένα, το Συνέδριο Οικογενειακών Επιχειρήσεων θα αναλύσει θέματα όπως τη Διαχείριση της επιχείρησης, του πλούτου και των μελών της οικογένειας, Διαδοχή, Διαχείριση Συγκρούσεων και Πρακτικά παραδείγματα των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν Μικρές και Μεγάλες Κυπριακές Οικογενειακές Επιχειρήσεις.
 
Το φετινό Συνέδριο έχει ως στόχο του να αποτελέσει πόλο έλξης για Μετόχους, Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη από κυπριακές οικογενειακές επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και όλων των κλάδων της οικονομίας.
 
Πληροφορίες συνεδρίου
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Χρυσοστομίδης Δικηγόροι και Νομικοί Σύμβουλοι, Priority ERP
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: UCLan Cyprus
Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, IN Βusiness, REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες: ΙΜΗ, Τηλέφωνο: 22505555,
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Δυναμική είσοδος της Anytime στην αγορά της Ρουμανίας
Ανησυχούν για την ασφάλεια οι επιχειρηματίες της Λάρνακας-Συνάντηση ΕΒΕΛ με τον νέο αστυνομικό διευθυντή
Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»: Η εθνική στρατηγική κατά της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών
Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στις εποχές
Αλίκη Δράκου: Η βιωσιμότητα ως διαχρονική στάση για την Cyta και ο στόχος εξάλειψης της ψηφιακής ανισότητας
Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ