2η κλήρωση των καρτών Visa & Mastercard

Δεν έχουν κάνει τίποτα περίπλοκο, τίποτα κουραστικό. Απλά όλες τους τις αγορές, με κάρτες Visa, ή Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου ανταμοιβή και ξαφνικά βρέθηκαν νικητές. 

Η δεύτερη κλήρωση για τα πακέτα της Mastercard και της Visa πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στην Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου με παρόντες δυο εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και εκπροσώπου της Τράπεζας. 

Νικητές των πακέτων της Μastercard είναι η Λίνα Πρωτοπαπά από το Παραλίμνι και ο Ζήνωνας Ζήνωνος από τη Λευκωσία. Κερδίζουν από ένα πακέτο, δύο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά το Roland Garros στο Παρίσι. Στο τυχερό τους πακέτο περιλαμβάνονται εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο, VIP φιλοξενία στο κορυφαίο τουρνουά τένις καθώς και γνωριμία με τους αθλητές που συμμετέχουν. 
 



Τυχεροί της Visa είναι ο Μάριος Νικολάου από τη Λάρνακα, η Μαρίνα Χρυσάνθου από τη Λεμεσό και ο Αλέξανδρος Δημητρίου από τη Λευκωσία. Κάθε ένας από αυτούς έχει κερδίσει από ένα πακέτο δυο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Eros Ramazzotti στην υπέροχη Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Lucca. Στο τυχερό τους πακέτο, περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*, απολαυστικές εμπειρίες μαγειρικής και wine tasting, για να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές γεύσεις της ιταλικής κουζίνας.

Κέρδισαν κάνοντας έξυπνες αγορές με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Κύπρου στις 700 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο Ανταμοιβή. Γιατί κάθε ευρώ που ξόδευαν, γινόταν αυτόματα και μια συμμετοχή στην κλήρωση. 

Στη φωτογραφία, οι τυχεροί της δεύτερης κλήρωσης μαζί με τον Κυριάκο Σιημιλλά, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Εργασιών Υπηρεσίας Καρτών. 

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη 3η κλήρωση για τα 2 διπλά ταξίδια στο Λας Βέγκας από την VISA και στην Βενετία από την Mastercard. 

 

Δειτε Επισης

Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops