2η κλήρωση των καρτών Visa & Mastercard

Δεν έχουν κάνει τίποτα περίπλοκο, τίποτα κουραστικό. Απλά όλες τους τις αγορές, με κάρτες Visa, ή Mastercard σε επιχειρήσεις του Σχεδίου ανταμοιβή και ξαφνικά βρέθηκαν νικητές. 

Η δεύτερη κλήρωση για τα πακέτα της Mastercard και της Visa πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 στην Υπηρεσία Καρτών της Τράπεζας Κύπρου με παρόντες δυο εκπροσώπους των ΜΜΕ καθώς και εκπροσώπου της Τράπεζας. 

Νικητές των πακέτων της Μastercard είναι η Λίνα Πρωτοπαπά από το Παραλίμνι και ο Ζήνωνας Ζήνωνος από τη Λευκωσία. Κερδίζουν από ένα πακέτο, δύο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά το Roland Garros στο Παρίσι. Στο τυχερό τους πακέτο περιλαμβάνονται εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο, VIP φιλοξενία στο κορυφαίο τουρνουά τένις καθώς και γνωριμία με τους αθλητές που συμμετέχουν. 
 



Τυχεροί της Visa είναι ο Μάριος Νικολάου από τη Λάρνακα, η Μαρίνα Χρυσάνθου από τη Λεμεσό και ο Αλέξανδρος Δημητρίου από τη Λευκωσία. Κάθε ένας από αυτούς έχει κερδίσει από ένα πακέτο δυο ατόμων για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία του Eros Ramazzotti στην υπέροχη Τοσκάνη και συγκεκριμένα στη Lucca. Στο τυχερό τους πακέτο, περιλαμβάνεται το αεροπορικό εισιτήριο 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5*, απολαυστικές εμπειρίες μαγειρικής και wine tasting, για να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές γεύσεις της ιταλικής κουζίνας.

Κέρδισαν κάνοντας έξυπνες αγορές με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Κύπρου στις 700 και πλέον επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο Ανταμοιβή. Γιατί κάθε ευρώ που ξόδευαν, γινόταν αυτόματα και μια συμμετοχή στην κλήρωση. 

Στη φωτογραφία, οι τυχεροί της δεύτερης κλήρωσης μαζί με τον Κυριάκο Σιημιλλά, Υπεύθυνο Ανάπτυξης Εργασιών Υπηρεσίας Καρτών. 

Σύντομα θα πραγματοποιηθεί και η επόμενη 3η κλήρωση για τα 2 διπλά ταξίδια στο Λας Βέγκας από την VISA και στην Βενετία από την Mastercard. 

 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)