CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην ασφαλιστική βιομηχανία Γενικού Κλάδου στην Κύπρο, που με τον ψηλό δείκτη κεφαλαιουχικής Επάρκειας (201%) προσφέρει σιγουριά και σχέση εμπιστοσύνης στους πελάτες της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ανδρέας Κ. Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής.

Την ανοδική πορεία και καταξίωσή της οδηγούν τα 37 χρόνια εμπειρία της. Είναι αυτή ακριβώς η πορεία, που σε συνδυασμό με τις νέες προκλήσεις και τα νέα δεδομένα μας ωθεί να δημιουργούμε σύγχρονα πρωτοποριακά προϊόντα, που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και των πιο απαιτητικών ασφαλισμένων.
 
 
Χιλιάδες σχέσεις εμπιστοσύνης     
Οι άνθρωποι αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Είναι οι 73 χιλιάδες ασφαλισμένοι στους οποίους παρέχονται ολοκληρωμένα ασφαλιστικά σχέδια με ευέλικτες και σύγχρονες λύσεις, με τη μορφή πακέτων, όπου μπορούν να επιλέξουν τις καλύψεις που επιθυμούν, σε σχέση με το κόστος που μπορούν να αναλάβουν.
Είναι επίσης το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, μαζί με το ευρύ δίκτυο άνω των 300 Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών σε όλη την Κύπρο. Με επαγγελματική εξειδίκευση, αφοσίωση και γνώση βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αναγκών εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.
 
Υπεροχή με οικονομική ευρωστία
Τί είναι, όμως, αυτό που μετρά για έναν ασφαλισμένο, πέρα από το προϊόν και την εξυπηρέτηση; Είναι η οικονομική ευρωστία, η οικονομική δύναμη της ασφαλιστικής του εταιρείας. Το 2018, η  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είχε πάνω από €52 εκατ. ετήσιο κύκλο εργασιών, €131 εκατ. ενεργητικό και €59 εκατ. αποθεματικά. Από την ημέρα ίδρυσής της μέχρι σήμερα, έχει πληρώσει πάνω από €516 εκατ. αποζημιώσεις σε πελάτες. Ο ισχυρός Δείκτης Κεφαλαιουχικής Επάρκειας, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία Φερεγγυότητα ΙΙ, είναι 201%.
 
Δίνοντας αξία στους ασφαλισμένους    
Η πραγματική αξία μιας ασφαλιστικής εταιρείας βρίσκεται στα κομβικά συστατικά της στοιχεία. Στην εμπειρία της, που αποκτάται χρόνο με το χρόνο, μέρα με τη μέρα και που εμπλουτίζεται μέσα από τις χιλιάδες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Στη δύναμη της οικονομικής της ευρωστίας, που την κάνει στιβαρή ασπίδα προστασίας στους δύσκολους καιρούς. Και στην ευθύνη, που της επιβάλλει να στηρίζει την κοινωνία μέσα στην οποία δυναμώνει και αναπτύσσεται. Αυτή η εταιρεία είναι η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, που δίνει αξία στους ασφαλισμένους της.
 
Το 2018, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είχε πάνω από ϐ52 εκατ. ετήσιο κύκλο εργασιών, ϐ131 εκατ. ενεργητικό και ϐ59 εκατ. αποθεματικά. Από την ημέρα ίδρυσής της μέχρι σήμερα, έχει πληρώσει πάνω από ϐ516 εκατ. αποζημιώσεις σε πελάτες
  
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 17, 2006, Στρόβολος, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 20819, 1664, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22887600
Φαξ: 22887651
Ιστοσελίδα: www.cnpasfalistiki.com
 

Δειτε Επισης

G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
EUROLIFE
AMERICAN HELLENIC HULL INSURANCE COMPANY LTD
TRUST
ROYAL CROWN
METLIFE EUROPE D.A.C.
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
ΟΜΙΛΟΣ CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ