Εντυπωσίασαν οι millennials Υφυπουργοί

Μπορεί να είναι νεαροί σε ηλικία και φρέσκοι στην πολιτική, όμως οι ικανότητες τους στο δύσκολο έργο που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας, δεν κρύβονται.
 
Ο λόγος για τους millennials Υφυπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας, Σάββα Περδίο και Νατάσα Πηλείδου, οι οποίοι εντυπωσίασαν κατά την παρουσίαση τους στο 9th Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου, παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων του τόπου.
 
Τα άψογα αγγλικά τους σε συνδυασμό με τις δεξιότητες τους στην παρουσίαση των βασικών προκλήσεων των χαρτοφυλακίων τους, χωρίς γραπτό κείμενο και μάλιστα με δομή που βοήθησε στην ουσιαστική ανάλυση των στόχων των Υφυπουργείων των οποίων προΐστανται,  μέσα σε μόλις 10 λεπτά, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ανέλυσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την στρατηγική τουρισμού που προωθείται σε μια δύσκολη περίοδο για τον τομέα,  ενώ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, μίλησε για την ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και για τη στρατηγική, την αποστολή και τους στόχους του Υφυπουργείου  της.
 
 

Δειτε Επισης

Απορροφητικά αερολύματα: Το Ινστιτούτο Κύπρου «ξεκλειδώνει» τον άγνωστο ρόλο τους στην υπερθέρμανση της περιοχής
Αναμένει αυξημένα κέρδη το πρώτο εξάμηνο η Τσιμεντοποιία Βασιλικού
Bolt: Η νέα λειτουργία που λανσάρει πρώτη στην Κύπρο-Το Family Profile και η δυνατότητα που προσφέρει
Ocean Cleanup και AWS ενώνουν δυνάμεις για καθαρούς ωκεανούς με τεχνητή νοημοσύνη
Μεγάλη έρευνα CYGraduates: Οι προκλήσεις που βάζουν φρένο στην επαγγελματική πορεία των αποφοίτων
Νέα ευρωπαϊκή διάκριση για το Πανεπιστήμιο Κύπρου-«ESCI Champion» 2025-2027 για την ψηφιοποίηση του Erasmus+
Όραμα χωρίς σύνορα: Ο Roni Aloni και η νέα εποχή της φιλοξενίας στην Κύπρο
Το Πανεπιστήμιο Frederick πρώτο στην Κύπρο στη διεθνή κατάταξη THE Impact Rankings 2025
Μ. Κυριακίδης: Προσέλκυση «σωστού» τύπου επενδύσεων με το νέο πλαίσιο ελέγχου ΑΞΕ-Δεν θα αποθαρρύνει επενδυτές
Ενισχύεται ο ρόλος της Κύπρου στην προώθηση της καινοτομίας, επιστήμης και νέων τεχνολογιών-Υπέγραψαν MoU KEBE και CSEO