powered by

Εντυπωσίασαν οι millennials Υφυπουργοί

Μπορεί να είναι νεαροί σε ηλικία και φρέσκοι στην πολιτική, όμως οι ικανότητες τους στο δύσκολο έργο που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας, δεν κρύβονται.
 
Ο λόγος για τους millennials Υφυπουργούς Τουρισμού και Ναυτιλίας, Σάββα Περδίο και Νατάσα Πηλείδου, οι οποίοι εντυπωσίασαν κατά την παρουσίαση τους στο 9th Nicosia Economic Congress που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου, παρουσία μεγάλου αριθμού πολιτικών και επιχειρηματικών παραγόντων του τόπου.
 
Τα άψογα αγγλικά τους σε συνδυασμό με τις δεξιότητες τους στην παρουσίαση των βασικών προκλήσεων των χαρτοφυλακίων τους, χωρίς γραπτό κείμενο και μάλιστα με δομή που βοήθησε στην ουσιαστική ανάλυση των στόχων των Υφυπουργείων των οποίων προΐστανται,  μέσα σε μόλις 10 λεπτά, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους.
 
Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ανέλυσε σε σύντομο χρονικό διάστημα την στρατηγική τουρισμού που προωθείται σε μια δύσκολη περίοδο για τον τομέα,  ενώ η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, μίλησε για την ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς και για τη στρατηγική, την αποστολή και τους στόχους του Υφυπουργείου  της.
 
 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος αναλαμβάνει τη φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026
Η Cablenet σε μια εκδήλωση αποκλειστικά για τους real estate επαγγελματίες
Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης