powered by

Sky Penthouse: Στον κολοφώνα του ONE και της πολυτέλειας

Το Sky Penthouse βρίσκεται στον κολοφώνα του ONE, του πύργου που ανεγείρεται από την Pafilia στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.

Η διαμονή στους τρεις τελευαταίους ορόφους του 37ώροφου κτηρίου αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο και σημείο σταθμό στην πολυτελή ιδιωτική κατοικία στην Κύπρο.

Η οικιστική τελειότητα οφείλεται, μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό, την τοποθεσία, την κλίμακα και το ύψος.

Διαβάστε ακόμα: Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019

Διαβάστε ακόμα: Κεντρικά γραφεία της Lanitis Group στη Λεμεσό
 

 

Πανοραμική θέα 360 μοιρών στα 170 μέτρα
Ένα μεγάλο λόμπι εισόδου εξασφαλίζει την εμπειρία της αποκλειστικότητας, με μία ιδιαίτερη ιδιωτική εξωτετική πισίνα.

Μέσω του penthouse του ONE προσφέρεται αδιάκοπη πανοραμική θέα 360 μοιρών.

Υπενθυμίζεται ότι το ύψος του κτηρίου θα φτάνει τα 170 μέτρα.
 

 

To Sky Penthouse διαθέτει τεράστιο χώρο εντός και εκτός, δωμάτια διπλού ύψους και μία όμορφα διαμορφωμένη βεράντα στον τελευταίο όροφο.

 


Προχωρούν εντατικά οι εργασίες
Όσον αφορά το ONE, οι κατασκευαστικές εργασίες που αφορούν το υπόγειο του πύργου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία ενώ αυτές που αφορούν την ανωδομή έχουν φτάσει στο 70% ξεπερνώντας πλέον τα 105 μέτρα ύψος. 

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες επένδυσης του εξωτερικού κελύφους του κτιρίου ενώ στο εσωτερικό έχει αρχίσει ο διαχωρισμός των διαμερισμάτων, καθώς επίσης και η εγκατάσταση των μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών υποδομών.

Δειτε Επισης

Ελκυστικές επιλογές σε οικιστικά ακίνητα σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Οι ανακατατάξεις στα FMCGs και η «χρυσή εποχή» των εξαγορών και συγχωνεύσεων στο λιανεμπόριο που έρχεται
Αλώβητες από τους δασμούς των ΗΠΑ οι κυπριακές τράπεζες-Βλέπει θετικές προοπτικές για Τρ. Κύπρου και Ελληνική ο Fitch
Σύνδεσμος Εταιρειών Εξαγοράς Πιστώσεων: Νέα αναστολή πλειστηριασμών για εγκλωβισμένους αγοραστές
Τα βραβευθέντα προϊόντα των 12ων IN Business Grocery Retail Awards (pics)
Μάριος Λουκαΐδης: Αναμένεται σημαντική επιτάχυνση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές-Η δυναμική του λιανεμπορίου στην Κύπρο
Στην Prodea Investments σχεδόν το 100% της MHV-Απέκτησε ποσοστό 20% από την Flowpulse έναντι €92,3 εκατ.
Μάριος Αντωνίου για e-kalathi: Να αποφεύγονται παρεμβάσεις που δημιουργούν στρεβλώσεις στο λιανεμπόριο-Η αγορά αυτορυθμίζεται
Στην...πρίζα και οι εταιρείες στον τομέα των τεχνολογιών φόρτισης-Έντονη ανησυχία για την περικοπή χορηγιών για ηλεκτρικά
Ξεκάθαρο μήνυμα ΠΑΣΥΛΕ για το DRS: «Το κόστος να μην μεταφερθεί σε υπεραγορές και καταναλωτές»