Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019

  13/04/2019 08:01
Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019

Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019

  13/04/2019 08:01
Το Brexit, οι πτωχεύσεις των αεροπορικών εταιρειών και η επάνοδος των ανταγωνιστών μας θα είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019, όπως ανέφερε η Αναστασία Τσόκκου, στο πλαίσιο του Business Leaders 2019.

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με την Αναστασία Τσόκκου, τα προηγούμενα χρόνια η Τουριστική Βιομηχανία κατάγραψε ρεκόρ αφίξεων, υποστηρίζοντας σε σημαντικό βαθμό την οικονομία του τόπου. Αυτό οφειλόταν στις γεωπολιτικές εξέλιξεις στους γειτονικούς μας προορισμούς, αλλά ασφαλώς και στην ποιοτική αναβάθμιση των ξενοδοχείων μας.

Διαβάστε ακόμα: Sky Penthouse: Στον κολοφώνα του ONE και της πολυτέλειας

Διαβάστε ακόμα: Κεντρικά γραφεία της Lanitis Group στη Λεμεσό

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της A. Tsokkos Hotels Public LtD, προσδοκά πως με την δημιουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού θα επιλυθούν αρκετά από τα χρονίζοντα θέματα που ταλανίζουν την Βιομηχανία του Τουρισμού.

Προβλήματα όπως η συνδεσιμότητα του νησιού με όλους τους προορισμούς, η εποχικότητα του τουρισμού μας, αλλά και το φαινόμενο της διαμονής επισκεπτών από το Αεροδρόμιο Λάρνακας & Πάφου σε ξενοδοχειακά καταλύματα των κατεχομένων.  

Τέλος η Αναστασία Τσόκκου ανέφερε πως το κράτος πρέπει να είναι αρωγός στις οποιεσδήποτε επιχειρηματικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε να μειωθεί η γραφειοκρατία.
 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας