Κεντρικά γραφεία της Lanitis Group στη Λεμεσό

InBusinessNews  13/04/2019 08:12
Κεντρικά γραφεία της Lanitis Group στη Λεμεσό

Κεντρικά γραφεία της Lanitis Group στη Λεμεσό

InBusinessNews  13/04/2019 08:12
Τα κεντρικά γραφεία του Oμίλου Lanitis στεγάζονται σε ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κτίρια στη Λεμεσό.  Πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο, χτισμένο το 1926, με αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά από τα τέλη του 19ου αιώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε τοποθεσία δίπλα από το Δημαρχείο.

RELATED ARTICLES


 
Aρχιτέκτονας του συγκεκριμένου τριώροφου κτιρίου ήταν ο Ζαχαρίας Βόντας, ο οποίος σχεδίασε και άλλα κτίρια –σήμα κατατεθέν της εποχής εκείνης- στη Λεμεσό. Το εσωτερικό του κτιρίου είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, με κομψά δάπεδα και ξυλόγλυπτη σκάλα. Οι οροφές στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο είναι ζωγραφισμένες στο χέρι με πρωτότυπα σχέδια, από τον Όθωνα Γιαβόπουλο. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το ισόγειο τροποποιήθηκε με σκοπό να εξυπηρετεί εμπορικές χρήσεις. Λίγα χρόνια αργότερα, μετά από την απόφαση της εταιρείας να χρησιμοποιήσει το κτίριο ως μόνιμη έδρα της, ολόκληρο το κτίριο ανακαινίστηκε, επιστρέφοντας στην αρχική του μορφή.
 
Λανίτης 1
 
Λανίτης 2


Διαβάστε ακόμα: Α. Τσόκκου: Τα εμπόδια της τουριστικής περιόδου 2019

Διαβάστε ακόμα: Sky Penthouse: Στον κολοφώνα του ONE και της πολυτέλειας

Τεχνολογία
Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κτίριο είναι παλιό, διαθέτει εξελιγμένα και σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, παρέχοντας  στους εργαζόμενους του Ομίλου Lanitis, τα πιο πρόσφατα και ασφαλή συστήματα πληροφορικής και επικοινωνίας.

 

Λανίτης 3
 
Λανίτης 4
 
Λανίτης 5

 

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας