Η Parimatch στο Career Fair 2019 του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch με επικεφαλής την Group HR Director, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου έδωσε την παρουσία της στην Έκθεση Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας 2019 του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Πέμπτη 04/04/2019 και ενημέρωσε φοιτητές και αποφοίτους με επαγγελματικές αναζητήσεις και φιλοδοξίες για τις κενές θέσεις εργασίας, τα κριτήρια πρόσληψης και τις ευκαιρίες καριέρας στην Parimatch.  

Η Parimatch είναι ένας από τους γνωστότερους στοιχηματικούς οργανισμούς παγκοσμίως και εδρεύει πλέον στην Κύπρο με άδεια από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου από τον Οκτώβριο του 2017. Η εταιρική κουλτούρα της Parimatch επικεντρώνεται στο well being των υπαλλήλων της και στο να τους κάνει να αισθάνονται καλά, πολύτιμοι στον ρόλο τους και αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν. Επιπλέον, δίνεται σημασία στη δημιουργία δυνατών ομάδων εργασίας, όπου θα αξιοποιούνται κατάλληλα και πλήρως οι ικανότητες των μελών τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με συνεχή ανατροφοδότηση, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να γνωρίζουν τη συνολική εικόνα και να μπορούν να δεσμευτούν περισσότερο στους εταιρικούς στόχους. 

Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα οφέλη, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς για πρόγευμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και εταιρικές εκδηλώσεις.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας