Powered by

Χάρης Λοϊζίδης: Να εστιάσουμε στις μεθόδους που θα μας σταθεροποιήσουν

Τα συμπεράσματα του 41ου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που διοργάνωσε ο ΠΑΣΥΞΕ τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και στατιστικές του κυπριακού τουρισμού για το 2018 και των πρώτων μηνών του 2019, είναι μεταξύ των θεμάτων που προβάλλονται στο τεύχος Μαρτίου του 2019, του περιοδικού «Ξενοδόχος».

Ιδιαίτερη έμφαση, στα θέματα του περιοδικού, δίνεται εξάλλου στις προβλέψεις για τη θερινή περίοδο και το φθινόπωρο του 2019 ενώ μέσα από άρθρο του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χάρης Λοϊζίδης, τονίζει ότι «πρέπει να εστιάσουμε στις μεθόδους που θα μας σταθεροποιήσουν και να αρχίσουμε το μακροπρόθεσμο κτίσιμο της ποιότητας και των επιλογών οι οποίες θα δώσουν την καινοτομία και τους λόγους να ξεχωρίσουμε από τους ανταγωνιστές μας». Ο κ. Λοϊζίδης σημειώνει ακόμα ότι «έχουμε τις εμπειρίες, έχουμε την επιστημονική γνώση και ξέρουμε και τον τρόπο. Αυτό που απομένει είναι να συνεργαστούμε εποικοδομητικά για άλλη μια φορά, για το καλό της Κύπρου, της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Σε άλλες σελίδες περιλαμβάνονται νέα, διακρίσεις και βραβεύσεις κυπριακών ξενοδοχείων ενώ στις διεθνείς ειδήσεις περιλαμβάνονται θέματα για τις τουριστικές προτιμήσεις των Τσέχων και των Γερμανών!

Ο «Ξενοδόχος» είναι το επίσημο περιοδικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται, επίσης, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

Δειτε Επισης

Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση