Powered by

Οι καινούργιες αφίξεις ξενοδοχείων το 2019

Καινούργιες αφίξεις στον τομέα των ξενοδοχείων σημειώθηκαν το 2019, κυρίως σε Λεμεσό και Πάφο.

Ανάμεσά τους πεντάστερα και άλλα πολυτελή ξενοδοχεία, καθώς και boutique hotels.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα ξενοδοχεία που άνοιξαν τις πόρτες τους τη φετινή χρονιά.

 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Ηροδότου: Η ήρεμη δύναμη των τραπεζών

Διαβάστε ακόμα: Επέκταση ετοιμάζει το Golden Coast στον Πρωταρά

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Parklane
Μετά από τριετή ριζική ανακαίνιση, το Parklane, πρώην Le Meridien, άνοιξε τις πόρτες του τον Μάρτιο του 2019.

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Πύργου Λεμεσού, εκτείνεται σε 100,000 τ.μ. 

Ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είναι η Parklane Hotels Limited και λειτουργεί έπειτα από την εξασφάλιση franchise του διεθνούς ομίλου Marriot International.

 

Το πεντάστερο ξενοδοχείο προσφέρεται για οικογένειες, ζευγάρια και επιχειρηματίες, με το κοινό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 222 δωμάτια και 53 πολυτελείς σουίτες (συνολικά 274).

Οι Park Suites αποτελούνται από μεζονέτες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, με ξεχωριστές ιδιωτικές πισίνες που βρίσκονται μέσα στο θέρετρο.

Amara
Ακόμα μία πολυαναμενόμενη άφιξη στον κλάδο της φιλοξενίας ήταν το άνοιγμα του πολυτελούς ξενοδοχείου πέντε αστέρων, Amara, στη Λεωφόρο Αμαθούντας, στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού.

Το νέο μέλος της Stademos Hotels άνοιξε τις πόρτες του τον Ιούλιο του 2019, ενώ το εντυπωσιακό άνοιγμα πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο.

 

Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 207 δωμάτια, τα οποία προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Εξάλλου, τα τρία εστιατόρια του ξενοδοχείου, Matsuhisa Limassol, Ristorante Locatelli και Armyra by Papaioannou έφεραν νέο αέρα στον τομέα της εκλεπτυσμένης εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας.

ΠΑΦΟΣ

Amavi
Το καινούργιο απόκτημα του Ομίλου Kanika Hotels & Resorts είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ζευγάρια.

Το νέο παραθαλάσσιο θέρετρο, το οποίο άνοιξε τον Μάρτιο του 2019 στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Πάφο υπόσχεται ιδανικές διακοπές για ζευγάρια και ερωτευμένους.
 

 

Το όνομά του προέρχεται από τα Λατινικά «Veni, Vidi, Amavi» που σημαίνει «Ήρθα, είδα, μου άρεσε».

Στο ξενοδοχείο 155 δωματίων υπάρχει το Amari's Evera Spa, ενώ διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο.

Παράλληλα στο ξενοδοχείο προσφέρεται πλούσια γαστρονομία σε τέσσερα εστιατόρια.

Louis Ivi Mare
Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Louis Hotels άνοιξε τον Μάιο του 2019. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με σύγχρονο σχεδιασμό, το οποίο προσφέρει superior δωμάτια και σουίτες με υπαίθριο τζακούζι.

Διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, τρία εστιατόρια, μία εσωτερική και μία εξωτερική πισίνα.
 

 

Ανάμεσα στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, πισίνα για παιδιά και το σπα που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα.

Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στην βάση του Half-Board Plus, με επιλογή τριών διαφορετικών εστιατορίων και εισαγόμενα ποτά με το φαγητό. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο εστιατόριο Pallettes για πρωινό και εντυπωσιακούς μπουφέδες το βράδυ, το δημοφιλές εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion και το Meze by Elliniko με γεύσεις από Ελλάδα- δύο νέες αφίξεις που έρχονται να εμπλουτίσουν τις γαστρονομικές εμπειρίες και των μονίμων κατοίκων Πάφου.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Sunrise Jade
Το νέο μέλος της Sunrise Hotels είναι το Sunrise Jade, ένα πολυτελές ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ρομαντικές αποδράσεις προσφέροντας ένα γαλήνιο περιβάλλον με απρόσκοπτη θέα στα καταγάλανα νερά του κόλπου, μόλις ένα χιλιόμετρο από το κέντρο του Πρωταρά.  

Διαθέτει μεταξύ άλλων 158 δωμάτια πολυτελείας, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, κέντρο SPA και αίθουσα συνεδριάσεων.

Τα εστιατόρια του είναι το Sage International all-day Restaurant, το Reef American Grill & Sports Bar και το Ginger Fine-Dining Restaurant με μενού εμπνευσμένο από γεύσεις από Γαλλία και Ασία.

Το Sunrise Jade διαθέτει επίσης και το δικό του Patisserie Amelie, το δεύτερο της εταιρείας Sunrise Hotels, το οποίο φημίζεται για τα παγωτά Gelato και τις Βελγικές Βάφλες.

Nissiblu Beach Resort
Πρόκειται για ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που προσφέρει σάουνα, σαλόνι ομορφιάς και ζωντανές παραστάσεις.

Το Nissiblu Beach Resort είναι τοποθετημένο 2.7 χλμ μακριά από Μονή Αγίας Νάπας και διαθέτει 300 δωμάτια σε επτά ορόφους. 

 

 

Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ατμόλουτρα και μασάζ που προσφέρονται εντός του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει σπορτς, όπως scuba diving, τέννις επί χόρτου και πίνγκ-πόνγκ.

Kokkinos Boutique Hotel
Ένα νέο ξενοδοχείο άνοιξε τον Μάιο του 2019 στην καρδιά του Πρωταρά, με ποιοτικές προδιαγραφές και υπηρεσίες, το οποίο λειτούργησε τον Απρίλιο του 2019.

Πρόκειται για το Kokkinos Boutique Hotel το οποίο συνδυάζει φρέσκο ντιζάιν, πολυτέλεια, κομψότητα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Fig Tree Bay. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 70 δωμάτια και talking point είναι η signature πισίνα του με το ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα της. 

Δειτε Επισης

Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)