Α/ΦΟΙ ΛΑΝΙΤΗ

Η Α/φοι Λανίτη δραστηριοποιείται εδώ και 76 χρόνια στην κυπριακή αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών στη χώρα. Παράλληλα, είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου Coca – Cola HBC, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος εμφιαλωτής παγκοσμίως των προϊόντων της The Coca – Cola Company.
 
Όσον αφορά την παρουσία της Α/φοι Λανίτη στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων, η εταιρεία δραστηριοποιείται δυναμικά στον κλάδο εδώ και 23 χρόνια. Συγκεκριμένα, η πρώτη κίνηση έγινε το 1996 με την αποκλειστική διανομή του ελληνικού γιαουρτιού ΦΑΓΕ. Το φρέσκο γάλα Λανίτης προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας τον Οκτώβριο του 2001. Συσκευασμένο στις καινοτόμες πλαστικές φιάλες PET ενός λίτρου αλλάζει μια για πάντα τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς. Η πορεία του προϊόντος είναι δυναμική, συνεχώς εξελισσόμενη και οδηγεί στο σήμερα, με το φρέσκο γάλα Λανίτης να συνεχίζει να καινοτομεί και να ανανεώνεται μέσα από τις συσκευασίες του, οι οποίες είναι πιο πρακτικές και βολικές για τον καταναλωτή.
 
Η επέκταση συνεχίζεται

Σήμερα η Α/φοι Λανίτη βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, αφού μόλις πριν από λίγους μήνες επεκτάθηκε δυναμικά στην κατηγορία τυροκομικών προϊόντων, δημιουργώντας για πρώτη φορά το δικό της brand. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει μοναδικές επιλογές κορυφαίας ποιότητας, που αντανακλούν τις αξίες, την παράδοση και τη συνεχή εξέλιξη της εταιρείας.
 
Νέες επιλογές προϊόντων

Η πρόσφατη επέκταση στα τυροκομικά προϊόντα έφερε πέντε νέες επιλογές στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού της Κύπρου: χαλλούμι, κυπριακό τυρί (τύπου χαλλούμι) light με χαμηλά λιπαρά, παραδοσιακό κυπριακό αιγοπρόβειο χαλλούμι, φρέσκια αναρή αλατισμένη και ανάλατη και παραδοσιακή ξηρή αναρή. Όλα τα παραπάνω κυκλοφορούν υπό την ονομασία Λανίτης Γαλακτοκομικά και καλούν τους καταναλωτές να ανακαλύψουν τη νέα απόλαυση. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν οι διάφορες επιλογές στην κατηγορία του γάλακτος, με συνολικά τρεις πυλώνες προϊόντων, τα φρέσκο γάλα, ενισχυμένο γάλα και φρέσκια κρέμα. Επιπλέον, η εταιρεία διανέμει στην Κύπρο τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΦΑΓΕ.
 
Το Λανίτης Kiddo

Από το 2013 και μετά, η Α/φοι Λανίτη προσφέρει το Λανίτης Kiddo, μπαίνοντας δυναμικά στην κατηγορία των σκευασμάτων γάλακτος με γεύσεις. Σήμερα, το γάλα Λανίτης Kiddo διατίθεται σε έξι διαφορετικές γεύσεις, ενώ υπάρχει η bio επιλογή όπως και αντίστοιχες χωρίς πρόσθετη ζάχαρη. Το 2015 το Λανίτης Kiddo διακρίθηκε ως ένα από τα καλύτερα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης στα IΝ Business Grocery Retail Awards, ενώ το γάλα σοκολάτας Λανίτης Kiddo Bio ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Best New Product στον ίδιο θεσμό του 2018.
 
Ο Κύπριος καταναλωτής 

Ο Κύπριος καταναλωτής αναζητά ποιότητα και όλο το προσωπικό της Α/φοι Λανίτη είναι ιδιαίτερα υπερήφανο που την προσφέρει στον υψηλότερο βαθμό εδώ και 76 χρόνια. Για να είναι εφικτό αυτό, η εταιρεία εφαρμόζει αυστηρές ποιοτικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας, εμφιάλωσης και διανομής, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι εγκαταστάσεις της χρησιμοποιούν συστατικά και υλικά μόνο από εγκεκριμένους προμηθευτές.

Καθώς οι καταναλωτές επιζητούν την αέναη εξέλιξη, η Α/φοι Λανίτη ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα που προσφέρει και ανταποκρίνεται με τον πιο αξιόπιστο και σύγχρονο τρόπο στις υψηλές ανάγκες και απαιτήσεις της κυπριακής αγοράς και οικογένειας.
 
Λανίτης Family
Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει η εταιρεία με το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου, η διατήρησή της και ο βαθύτερος εμπλουτισμός της αποτελούν για την Α/φοι Λανίτη τις βασικές προκλήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε στο κοινό το Λανίτης Family, το πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στο κοινό της Κύπρου να συγκεντρώσει πόντους και να τους εξαργυρώσει μέσα από την ειδική συνεργασία που έχει εξασφαλιστεί με μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία, η οποία ξεπέρασε ακόμη και τις δικές μας προσδοκίες συμμετοχής και που αναμένεται να συνεχιστεί με ακόμη περισσότερα οφέλη για τους καταναλωτές.
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Α/φοι Λανίτη ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σχέση της με τους καταναλωτές, αφού τους μετατρέπει σε ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειάς της και δημιουργεί μια νέα εμπειρία αλληλεπίδρασης που αντανακλά την ιστορία, την παράδοση και τις αξίες της εταιρείας.
 
Συνεχείς καινοτομίες

Η Α/φοι Λανίτη αντιλαμβάνεται και εναρμονίζεται με τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, προσφέροντας πάντα την ίδια κορυφαία ποιότητα και γεύση. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Λανίτης Kiddo free, το γάλα με κακάο χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, που κυκλοφόρησε φέτος. Τα στρατηγικά πλάνα περιλαμβάνουν συνεχή αφοσίωση και δυναμικές επενδύσεις σε καινοτόμα προϊόντα, όπως για παράδειγμα το Λανίτης Protein Milk.

Με δύο ξεχωριστές γεύσεις, σοκολάτα και βανίλια, και χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη, η πρόταση της Α/φοι Λανίτη καλύπτει τη συνεχώς αυξανόμενη μερίδα καταναλωτών που ζει σε γρήγορους ρυθμούς και αναζητά ενέργεια, αφού μια συσκευασία προϊόντος προσφέρει την ίδια ποσότητα πρωτεΐνης με τρία αυγά και με λιγότερες θερμίδες. Προσεχώς, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τις νέες αφίξεις και τους σχεδιασμούς της εταιρείας.
 
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Lanitis Bros Ltd, Κυριάκου Μάτση 66, 2409, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22885000
 
 

Δειτε Επισης

CLAPPAS TRADING HOUSE LTD
XΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ KΡΙΣΤΗΣ
KOUROUSHIS DAIRΥ
αχναγάλ
Α/ΦΟΙ ΛΑΝΙΤΗ
All about dairy - Ό,τι γίνεται από γάλα