Powered by

Samsung: Σε ποιές τηλεοράσεις θα κοπεί το Netflix

Διευκρινίσεις σχετικά με το ποιά μοντέλα τηλεοράσεων δεν θα είναι συμβατά με το Netflix έδωσε η εταιρεία Samsung.

Ο κορεάτικος κολοσσός των ηλεκτρονικών προϊόντων ενημερώθηκε πρόσφατα από το Netflix πως από την 1η Δεκεμβρίου 2019, η εφαρμογή Netflix δεν θα υποστηρίζεται σε επιλεγμένα μοντέλα Smart TV 2010 και 2011 που έχουν πωληθεί στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι κάτοχοι των επιλεγμένων μοντέλων θα ενημερωθούν για αυτή την αλλαγή μέσω ειδοποίησης από το Netflix, όταν ανοίξουν την εφαρμογή στη Smart TV τους.

Επίσης, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή μέσω πολλών άλλων συσκευών που υποστηρίζονται από το Netflix και μπορούν να συνδεθούν σε Smart TV.

Η λίστα με όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν το Netflix μπορεί να βρεθεί στη σελίδα  netflix.com/compatibledevices .

Η αδυναμία συμβατότητας των προαναφερόμενων συσκευών με την υπηρεσία video streaming του Netflix, όπως ανακοίνωσε η Samsung οφείλεται σε τεχνικούς περιορισμούς.

Ωστόσο, όπως συμπληρώνει, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν Netflix στη Samsung smart TV τους, μέσω άλλων συσκευών όπως κονσόλες παιχνιδιών, media player, set-top box κτλ.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Οι ανακοινώσεις Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς...Το ύψος, σε ποιες χώρες επέβαλε και πότε θα τεθούν σε ισχύ
Ανάβουν το πράσινο φως στην Βουλγαρία...Γίνεται το 21ο μέλος της ζώνης του ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2026
Τηλεφωνική επικοινωνία Φον ντερ Λάιεν-Τραμπ για δασμούς… «Θέλουμε μία win-win συμφωνία»
Κάμψη στις λιανικές πωλήσεις στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Ανοδική πορεία σε ετήσια βάση
Γερμανία: Ανακάμπτει η βιομηχανία-Αγώνας δρόμου για τους δασμούς Τραμπ
Σουηδία: Η επιτάχυνση του πληθωρισμού επηρεάζει τη μείωση επιτοκίων τον Αύγουστο
Απώλειες για τον χρυσό με το βλέμμα σε δασμούς και δολάριο-Στα 3.306 δολάρια η ουγγιά
Εμπορικά αντίποινα Κίνας κατά Ε.Ε.-Στο στόχαστρο οι προμήθειες ιατρικού εξοπλισμού
Δασμοί Τραμπ: Αντίστροφη μέτρηση για την προθεσμία της 9ης Ιουλίου-Τα σενάρια για τις κρίσιμες 72 ώρες
Αυξάνουν περαιτέρω την παραγωγή πετρελαίου οι χώρες-μέλη της συμμαχίας του ΟΠΕΚ