Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Digital Payments - JCC: Καινοτόμες λύσεις για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές

O τρόπος με τον οποίο πραγματοποιούνται οι πληρωμές όλο και μεταβάλλεται. Διανύουμε την εποχή όπου οι τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των πληρωμών δίνουν όλο και περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές και συνεπώς ο χρηματοοικονομικός τομέας επηρεάζεται από την ψηφιακή τεχνολογία αλλά και τον ανταγωνισμό. 
  
H JCC ιδρύθηκε το 1989 μετά από απόφαση συνεργασίας των σημαντικότερων τραπεζικών ιδρυμάτων της Κύπρου για την δημιουργία ενός κοινού δικτύου αποδοχής και επεξεργασίας συναλλαγών με κάρτες. Σήμερα, λειτουργεί το μεγαλύτερο Δίκτυο τερματικών αποδοχής καρτών τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό εμπόριο της Κύπρου. Τα τερματικά της βρίσκονται σε περισσότερα από 29.000 σημεία και εξυπηρετούν πέραν των 24.000 επιχειρήσεων σε Κύπρο και Ελλάδα. Η JCC διαχειρίζεται σε μηνιαία βάση περισσότερες από 6 εκατομμύρια συναλλαγές, εξυπηρετώντας με ασφάλεια και ταχύτητα χιλιάδες επιχειρήσεις και καταναλωτές καθ΄ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.
 
Πέραν της αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών, παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που καλύπτει τις ανάγκες των τραπεζών, όπως είναι η διαχείριση συστημάτων έκδοσης καρτών και ΑΤΜs, η διαχείριση και παρακολούθηση συστημάτων εντοπισμού απάτης, και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση κατόχων καρτών κατά τις μη εργάσιμες ώρες των τραπεζών.
 
Επιπλέον, διατηρεί το μοναδικό στην Κύπρο κέντρο προσωποποίησης  καρτών, λειτουργεί δίκτυο με 57 ΑΤΜs Παγκύπρια για εξυπηρέτηση του κοινού, έχει υλοποιήσει και εξυπηρετεί το εθνικό δίκτυο άμεσων χρεώσεων (SEPA Direct Debit), ενώ παρέχει υπηρεσίες Επιχειρησιακής Συνέχειας Εργασιών (Business Continuity). 
 
Πρόσφατα έχει αδειοδοτηθεί ως ο πρώτος εγκεκριμένος πάροχος υπηρεσιών εμπιστοσύνης στην Κύπρο με δυνατότητα έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών για ηλεκτρονικές υπογραφές και ηλεκτρονική ταυτοποίηση κάτω από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία eIDAS. Αυτό σημαίνει ότι οργανισμοί και οι εταιρείες στην Κύπρο έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε πλήρη αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους αξιοποιώντας της ηλεκτρονικές υπογραφές.
 
Ο Άρης Κούρρης, Chief Operating Officer της JCC, παρουσιάζει στη κάμερα του InBusinessNews, τις λύσεις της εταιρείας όσον αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές.
 

 

Δειτε Επισης

Άνοιξε τα χαρτιά της για την στάση του ΔΗΣΥ η Αννίτα-Τι θα ψηφίσει για τις εκποιήσεις
Εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Στρατηγική Έρευνας & Καινοτομίας και Σχέδιο Δράσης 2024-2026
Ξεκαθαρίζει στα κόμματα για τις εκποιήσεις ο Χριστοδουλίδης-«Δεν μπορώ να υπογράψω εάν…»
Έως και €400 έκπτωση σε όλα τα smartphones από την Epic
Νέα γενική διευθύντρια της Eurolife η Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη
Πρασινίζει η Φασούλα με φύτευση 350 δέντρων από την Imperio
Το νέο ΤΖΟΚΕΡ αναβαθμίζει τα κέρδη από την επόμενη κλήρωση
Πώς πρέπει να είναι τα δικαστήρια του 21ου αιώνα στην Κύπρο
Έρχονται τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ
Αιμοδοσία από τη CiC Automasters και το Jeep Club Cy