powered by

Διορισμός Ειδικού Διαχειριστή για τον Φορέα Εκκαθάρισης Reyker Securities Plc

Το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) ενημερώνει τους συντελεστές της Αγοράς σχετικά με ανακοίνωση του Financial Conduct Authority (FCA) του Ηνωμένου Βασιλείου, ημερομηνίας 9 Οκτωβρίου 2019, ότι στις 8 Οκτωβρίου 2019 το Δικαστήριο έχει διορίσει από κοινού τους Mark Ford, Adam Stephens και Henry Shinners (Smith & Williamson LLP) ως Ειδικούς Διαχειριστές (Joint Special Administrators) της εταιρείας Reyker Securities Plc.
 
Σχετική πληροφόρηση μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.fca.org.uk/news/statements/reyker-securities-plc-entersspecial-administration
 
Λόγω του ότι αριθμός εκδοτών από το Ηνωμένο Βασίλειο, εισηγμένων στην ΝΕΑ Αγορά, έχουν ορίσει ως Φορέα Εκκαθάρισης την εταιρεία Reyker Securities Plc (ως είχε ήδη ανακοινωθεί στο παρελθόν κατά την εισαγωγή κάθε εκδότη) για διακανονισμό και εκκαθάριση των χρηματιστηριακών συναλλαγών τους που καταρτίζονται στο ΧΑΚ, το Χρηματιστήριο θα ήθελε να φέρει εις γνώση σας την πιο πάνω πληροφόρηση. Σημειώνεται ότι οι επηρεαζόμενοι εκδότες έχουν ενημερωθεί από το Χρηματιστήριο ώστε να προβούν στις σχετικές ενέργειες για διορισμό άμεσα άλλου Φορέα Εκκαθάρισης.

Δειτε Επισης

Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάκης Κεραυνός…Ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για την φορολογική μεταρρύθμιση
Joey Extras: Νέο σχέδιο επιβράβευσης για παιδιά και γονείς από την Τράπεζα Κύπρου
Δυναμική επιστροφή για την αγορά ακινήτων υψηλής αξίας-Πού και ποια η ακριβότερη πώληση
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Νέο σχέδιο για πρόωρη εξόφληση ενήμερων δανείων από ΚΕΔΙΠΕΣ-Τέλος στην επιδότηση τόκων
Η UniCredit επιμένει για εξαγορά της Commerzbank-Σταθερά αντίθετο το Βερολίνο
Οι κενές θέσεις εργασίας σε κάθε τομέα και ο κλάδος με καμία διαθέσιμη θέση
Πέτρος Λοής: Ευρύτερο, εξυπνότερο και πιο ανθεκτικό μοντέλο η πρόταση του ΔΗΣΥ για την οικονομία-Προτάσσουμε μεταρρυθμίσεις
Γιώργος Τσακκιστός: Σημαντική προσθήκη για την Laiko Cosmos Trading το «The Famous Grouse»-Ενίσχυση και με νέα προϊόντα