IN Business 1000: Ο επιχειρηματικός οδηγός στα αγγλικά

Μετά την ελληνική έκδοση του ΙΝ Βusiness, IN Business 1000, που έγινε ανάρπαστη και λόγω της μεγάλης ζήτησης o μεγαλύτερος οδηγός για την κυπριακή επιχειρηματική κοινότητα κυκλοφορεί και στα αγγλικά.  Η ειδική έκδοση IN Business 1000 κυκλοφορεί στα περίπτερα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου μαζί με τη νέα έκδοση του αγγλόφωνου περιοδικού GOLD και παρουσιάζει τις 1000+ μεγαλύτερες εταιρείες στο νησί ανά τομέα δραστηριοποίησης.  

Στόχος της ειδικής έκδοσης IN Business 1000 είναι να καταστεί ο απόλυτος κατάλογος επιχειρήσεων της Κύπρου. Οι 1.000+ εταιρείες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ειδική έκδοση διαχωρίζονται σε έντεκα κατηγορίες και πάνω από 60 υποκατηγορίες. Κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει μια σύντομη περιγραφή της δραστηριότητας της εταιρείας, τον αριθμό προσωπικού, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και το όνομα του CEO ή του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Για να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των στοιχείων που υποβλήθηκαν, η ομάδα του GOLD επικοινώνησε με κάθε εταιρεία και τους ζητήθηκε να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους. Για τους δικούς τους λόγους, ένας μικρός αριθμός εταιρειών δεν επιθυμούσε να συμπεριληφθεί στον οδηγό ή να παραχωρήσει πλήρη στοιχεία.

Εκτός από το κύριο μέρος αυτής της ειδικής έκδοσης - τον κατάλογο πάνω από 1.000 επιτυχημένων και δραστήριων εταιρειών στην Κύπρο - περιλαμβάνει επίσης μια επισκόπηση κάθε κατηγορίας και διάφορα άλλα άρθρα που ενδιαφέρουν όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την κυπριακή επιχειρηματική σκηνή.

Για την ετοιμασία του καταλόγου χρησιμοποιήθηκε η εμπειρική γνώση της ομάδας της ΙΜΗ μέσω χιλιάδων στοιχείων και δεδομένων που συλλέγονται κάθε χρόνο, η επιστημονική κατάρτιση της Infocredit που είχε το ρόλο του Business Information Partner.      
 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας