Powered by

Καθησυχάζει η Μέι: Θα εξασφαλίσουμε μία καλή συμφωνία για Brexit

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συνεχίζει να πιστεύει ότι η Βρετανία θα διαπραγματευθεί μια καλή συμφωνία για το Brexit με την Ευρωπαϊκή Ένωση παρά ότι δεν θα καταφέρει να εξασφαλίσει μια συμφωνία για την αναχώρησή της από το μπλοκ, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της. 
 
Ο εκπρόσωπος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο υπουργός Εμπορίου Λίαμ Φοξ ορθώς επεσήμανε σε συνέντευξή του το σαββατοκύριακο ότι υπάρχει ο κίνδυνος η Βρετανία να βγει χωρίς μια συμφωνία από την ΕΕ, γεγονός που οδήγησε τη λίρα σε χαμηλό έντεκα μηνών.
 
«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι μια συμφωνία είναι η πιθανότερη έκβαση διότι η επίτευξη μιας καλής συμφωνίας δεν είναι μόνο προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι προς το συμφέρον της ΕΕ και των 27 μελών της», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
 
 

Δειτε Επισης

Ομόφωνη στήριξη Ecofin στην ένταξη της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη από την 1η Ιανουαρίου του 2026
Νέα επίθεση Τραμπ κατά Πάουελ-«Αργός και καταστροφικός, μας κοστίζει δισεκατομμύρια»
Ντομπρόβσκις: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, αλλά είμαστε έτοιμοι για αντίποινα
Ικανοποίηση Κομισιόν για την συμφωνία αύξησης αποτελεσματικότητας κεφαλαιαγορών Ε.Ε.-Σημαντικά οφέλη
Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Λαγκάρντ: Το ευρωπαϊκό εμπόριο αντίβαρο στις παγκόσμιες αναταράξεις
Σε υψηλό δεκαετίας η πλατίνα-Στα 1.350,17 δολάρια η ουγγιά