powered by

Η απάντηση της MIG στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Στον απόηχο της απόφασης του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου, βάσει την οποίας απορρίπτονται όλες οι απαιτήσεις ύψους €1,02 δις από τον Ανδρέα Βγενόπουλο από της Κυπριακή Δημοκρατία, η  Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. 
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η «Marfin Investment Group Α.Ε. Συμμετοχών» («Εταιρία») ανακοινώνει ότι το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αξίωση αποζημίωσης κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας από την επένδυση της Εταιρίας στην «Cyprus Popular Bank Public Co Ltd.».
 
Όπως τονίζεται, η Εταιρία μελετά την εκ 363 σελίδων απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα αξιολογήσει το σκεπτικό της.
 
Το InBusinessNews επικοινώνησε με εκπρόσωπο της εταιρείας, ο οποίος μας παρέπεμψε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση, σημειώνοντας πως προς το παρόν η MIG δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε άλλη δήλωση.

Δειτε Επισης

Βουλευτές… εκτός τόπου και χρόνου-Θέλουν ΑΤΜ σε κάθε κοινότητα
ΕΚΤ: Κίνδυνοι για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα από την κλιμάκωση των παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
TFI Markets: Γιόρτασε 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χρηματοοικονομικό τομέα
Άγγιξε τα €7,53 δισ. το ενεργητικό των επενδυτικών οργανισμών-Αυξημένο κατά €169,2 εκατομμύρια τον Μάρτιο
Οι έντεκα νέες ATM σε απομακρυσμένες και ορεινές περιοχές της Κύπρου (χάρτης)
Υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα για τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα το 2024
Σύνδεσμος Τραπεζών: Γενική συνέλευση στην παρουσία του CEO της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας
Στον δρόμο προς την τελευταία διαδοχική μείωση των επιτοκίων κατά 0,25 της μονάδας τον Ιούνιο η ΕΚΤ
Τράπεζα Κύπρου: Επανεκλογή Αράπογλου στην προεδρία και Grobler στην αντιπροεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου
Έρχονται αλλαγές στους κανόνες για τις τράπεζες-Η πρόταση της ΕΚΤ