powered by

iHome: Έτοιμοι οι δύο πύργοι της DTA

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2,5 χρόνια το εντυπωσιακό οικιστικό έργο της DTA Group, iHome. 

Διαβάστε ακόμα: Συνεργατισμός α λα καρτ για επενδυτές

Οι κατασκευαστικές εργασίες του έργου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον παραλιακό δρόμο, απέναντι από την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και πίσω από το κτήριο Limassol Pearl, στη Λεμεσό, ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2018.

Την κατασκευή του πολυπεπίεπεδου οικοδομήματος, το οποίο αποτελείται από δύο πύργους, ύψους 87 μέτρων και 75 μέτρων αντίστοιχα, επιμελήθηκε η DTA Constructions.

Σημειώνεται ότι το Tower A αποτελείται από 11 ορόφους, ενώ το Tower B από 8 ορόφους.
 

Το iHome διαθέτει διαμερίσματα 2,3 και 4 υπνοδωματίων, διπλά (duplex) διαμερίσματα, καθώς και ρετιρέ, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα.

Το έργο απέχει μόνο ένα λεπτό από ξενοδοχεία της περιοχής, πέντε λεπτά από το κέντρο της Λεμεσού, οκτώ λεπτά από τη Μαρίνα Λεμεσού και 10 λεπτά από το λιμάνι.

Εκτείνεται σε συνολικά 5,942 τετραγωνικά μέτρα, με τους υπόγειους χώρους στάθμευσης να καταλαμβάνουν έκταση 1056,3 τ.μ.

Πισίνα με διαστάσεις 32 μέτρα επί 10 μέτρα, pool bar, χώρος για παιδιά, σάουνα, γυμναστήριο, περίκλειστη είσοδος, apartment breakfast & food services, υπηρεσίες baby sitting, πλυντηρίου, κήπου και σουπερμάρκετ, αλλά και μπάτλερ σε κάθε πύργο, είναι μόνο μερικά από όσα προσφέρει το έργο.

Το iHome αναμένεται να αποτελέσει χώρο συναντήσεως, χαλάρωσης και διασκέδασης για κατοίκους και επισκέπτες.
 

Ο σχεδιασμός του και οι μεγάλες βεράντες των διαμερισμάτων μεγιστοποιούν τη θέα, ενώ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του είναι οι χώροι υποδοχής με ξεχωριστούς ανελκυστήρες για κάθε πύργο, όπως επίσης οι υπηρεσίες boat trips και transport.

Διαβάστε ακόμα: Youth Makerspace: Φαντασία, πειραματισμός και δημιουργία
 

Δειτε Επισης

Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του 2% της ΕΚΤ ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη-Επιβραδύνθηκε στο 2,4%
Συνεχίζει τον κύκλο χαλάρωσης της νομισματικής πολιτικής η ΕΚΤ-Προς νέα μείωση των επιτοκίων την Πέμπτη
Το ορόσημο των εννέα εκατ. επιβατών και το σχέδιο πτήσης της Wizz Air για περαιτέρω απογείωση στην Κύπρο
Πέντε εισηγήσεις από το ΕΤΕΚ για την ασφαλή διαβίωση των πολιτών
Ελίκκος Ηλία: Σχεδόν 700 αιτήσεις για πολεοδομική αμνηστία-Σε τι αφορούν και η έκκληση προς το κοινό
Ακίνητα: Οι πόλεις που προτιμούν οι ξένοι αγοραστές
Ν. Χριστοδουλίδης: Ενισχύεται η ανταγωνιστικότητα των κυπριακών επιχειρήσεων με την φορολογική μεταρρύθμιση
Gan Direct: Διευκολύνει οδηγούς και μειώνει το κυκλοφοριακό χάος με δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες
Ανδρέας Πισίας: Ανέκαθεν υπέρ της αποτελεσματικής μεταρρύθμισης του φορολογικού πλαισίου της Κ.Δ. ο CIBA
Ένας ελκυστικός χρηματοπιστωτικός τομέας και τρεις…γίγαντες στον τραπεζικό χάρτη της χώρας-Το νέο περιβάλλον