Στον όμιλο Vassos Eliades η Μαρία Μασούρα
07:40 - 21 Φεβρουαρίου 2018
Μια νέα θέση εγκαινίασε πρόσφατα η Vassos Eliades, αυτή της Wine Specialist and Developer, την οποία ανέλαβε η Μαρία Μασούρα.
Η ίδια ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας, και θα επικεντρώνεται στον τομέα του κρασιού, με καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες, θα αναλάβει την εκπαίδευση τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών και θα συμβάλει στην διαχείριση του portfolio της εταιρείας.
Διαβάστε ακόμα: «Απογειώνεται» το ενεργητικό των funds στην Κύπρο
Με BA in English Language (Linguistics Dpt) από το University of Lancaster, UK και MA in Arts Management από το City University του Λονδίνου, η ίδια από το 2004, ασχολείται με τη γαστρονομία, το κρασί και τα αποστάγματα. Είναι επίσης δημιουργός του site The Wander Notes που ασχολείται με ιστορίες γύρω από το ταξίδι, το φαγητό και στο μεγαλύτερο του ποσοστό, την τέχνη του κρασιού και των αποσταγμάτων.
Κατά την περίοδο 2009-15, υπήρξε αρχισυντάκτρια του περιοδικού TASTE, του Εκδοτικού Ομίλου Ο Φιλελεύθερος. Από το 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 εργαζόταν ως freelancer. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, υπήρξε επίσης σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Timeout Cyprus.
Διαβάστε ακόμα: Πόλεις του μέλλοντος η Λευκωσία και η Λεμεσός
Από τον Αύγουστο του 2017 είναι κάτοχος του WSET Level 3 (Advanced Certificate) και όσον αφορά στον τομέα του κρασιού, έχει διδάξει κάποια μαθήματα κρασιού, ενώ έχει επίσης κάνει consulting σε καταλόγους εστιατορίων.
Σε δηλώσεις της στο inbusiness news, η κ. Μασούρα ανέφερε πως, «Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη στην επαγγελματική μου πορεία. Θεωρώ πως μετά από την πολύχρονη εξειδίκευση και αφοσίωση μου στον τομέα του κρασιού και των spirits και μετά από την εξασφάλιση του WSET Level 3, είναι μια φυσική συνέχεια να μπεις ενεργά στον χώρο του κρασιού. Είναι επίσης μεγάλη τιμή που η Vassos Eliades Ltd μου πρότεινε αυτή την θέση, μιας και πρόκειται για μια εταιρεία με πολύ καλό όνομα στην αγορά και για την οποία έτρεφα πάντα μεγάλο θαυμασμό».
Η ίδια ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας, και θα επικεντρώνεται στον τομέα του κρασιού, με καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες, θα αναλάβει την εκπαίδευση τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών και θα συμβάλει στην διαχείριση του portfolio της εταιρείας.
Διαβάστε ακόμα: «Απογειώνεται» το ενεργητικό των funds στην Κύπρο
Με BA in English Language (Linguistics Dpt) από το University of Lancaster, UK και MA in Arts Management από το City University του Λονδίνου, η ίδια από το 2004, ασχολείται με τη γαστρονομία, το κρασί και τα αποστάγματα. Είναι επίσης δημιουργός του site The Wander Notes που ασχολείται με ιστορίες γύρω από το ταξίδι, το φαγητό και στο μεγαλύτερο του ποσοστό, την τέχνη του κρασιού και των αποσταγμάτων.
Κατά την περίοδο 2009-15, υπήρξε αρχισυντάκτρια του περιοδικού TASTE, του Εκδοτικού Ομίλου Ο Φιλελεύθερος. Από το 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 εργαζόταν ως freelancer. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, υπήρξε επίσης σύμβουλος έκδοσης στο περιοδικό Timeout Cyprus.
Διαβάστε ακόμα: Πόλεις του μέλλοντος η Λευκωσία και η Λεμεσός
Από τον Αύγουστο του 2017 είναι κάτοχος του WSET Level 3 (Advanced Certificate) και όσον αφορά στον τομέα του κρασιού, έχει διδάξει κάποια μαθήματα κρασιού, ενώ έχει επίσης κάνει consulting σε καταλόγους εστιατορίων.
Σε δηλώσεις της στο inbusiness news, η κ. Μασούρα ανέφερε πως, «Με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη στην επαγγελματική μου πορεία. Θεωρώ πως μετά από την πολύχρονη εξειδίκευση και αφοσίωση μου στον τομέα του κρασιού και των spirits και μετά από την εξασφάλιση του WSET Level 3, είναι μια φυσική συνέχεια να μπεις ενεργά στον χώρο του κρασιού. Είναι επίσης μεγάλη τιμή που η Vassos Eliades Ltd μου πρότεινε αυτή την θέση, μιας και πρόκειται για μια εταιρεία με πολύ καλό όνομα στην αγορά και για την οποία έτρεφα πάντα μεγάλο θαυμασμό».