powered by

Δημητριάδης: Η εμπορικοποίηση του λιμανιού η μεγαλύτερη πρόκληση

Ως τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει στα τέσσερα χρόνια στο τιμόνι του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, θεωρεί ο Μάριος Δημητριάδης την εμπορικοποίηση του λιμανιού της Λεμεσού.
 
Ο κ. Δημητριάδης, ο οποίος αποφάσισε να μην συνεχίσει στο νέο Υπουργικό σχήμα, κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να αναφέρει ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ως Υπουργός, λέγοντας πως «σίγουρα ήταν η εμπορικοποίηση του λιμανιού, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία».
 
«Μια μεγάλη αναδιάρθρωση της οικονομίας, μια μεγάλη αλλαγή η οποία πιστεύω πως, με την πάροδο του χρόνου όλοι θα αναγνωρίσουν τα οφέλη της», συμπλήρωσε.
 
Παράλληλα ανέφερε ότι ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως τα συναισθήματα για τον ίδιο είναι ανάμεικτα, έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια ως Υπουργός, «τέσσερα χρόνια με πολλές προκλήσεις, είτε στον τομέα των μεταφορών, είτε στον τομέα των λιμανιών, είτε στον τομέα της ναυτιλίας, σε διάφορους τομείς».
 
Η κοινωνία και ο κόσμος, συνέχισε, θα κρίνει το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, σημειώνοντας ωστόσο ότι, σε προσωπικό επίπεδο, ο ίδιος νιώθει ικανοποιημένος και περήφανος για τα όσα έχει προσφέρει.
 
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του εμπιστεύθηκε ένα σημαντικό Υπουργείο για την οικονομία του τόπου, αλλά και την τιμή, όπως είπε, να του προτείνει όπως παραμείνει στο νέο Υπουργικό σχήμα.
 
Ωστόσο, συμπλήρωσε, «διάλεξα να πάω πίσω στον ιδιωτικό τομέα από όπου προέρχομαι».
 
Χαριτολογώντας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ.Δημητριάδης είπε πως «θα μου λείψουν πολύ και οι οδηγοί των τρέιλερ και οι δημοσιογράφοι με τους οποίους είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία, ιδιαίτερα εδώ στη Λεμεσό».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Στρατηγική συμμαχία για την πολιτιστική κληρονομιά-Μνημόνιο συνεργασίας Ινστιτούτου Κύπρου και Εθνικής Επιτροπής UNESCO
Investor Day από το KPMG Startup Innovation Lab: Μια γιορτή καινοτομίας και τολμηρών ιδεών
Πρωτοπόρα η Deloitte Κύπρου... Δωμάτια θηλασμού στα γραφεία της πριν από την θέσπιση νόμου(pics)
Ξεναγήθηκε στους χώρους και τα ερευνητικά κέντρα του UCLan Cyprus ο Δ. Σκουρίδης
To Andrey & Julia Dashin’s Foundation και η Επίτροπος για τα Δικαιώματα του Παιδιού γιόρτασαν τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Πρωτοπορία στην τεχνολογική ευθύνη και την κοινωνική καινοτομία
Στην Κύπρο ο Νίκος Δένδιας για την «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου
Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι