Η ΚΕΑΝΙΤΑ φέρνει τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη στο The Mall of Cyprus

Η ΚΕΑΝΙΤΑ όχι μόνο έχει στείλει τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη μέσω της πλατφόρμας www.santa2me.com, αλλά ετοιμάζεται να φέρει από τη Λαπωνία τον αυθεντικό Άγιο Βασίλη για να περάσει λίγες μέρες μαζί με τους μικρούς της φίλους πριν την έλευση του καινούριου χρόνου.
 
Ο Άγιος Βασίλης θα καταφθάσει στο The Mall of Cyprus από τη μακρινή του χώρα, φορτωμένος ευχές και ζεστά χαμόγελα με συντροφιά την ΚΕΑΝΙΤΑ, το αγαπημένο φρουτοποτό όλων των παιδιών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εμπορικού κέντρου, με πολλή θετική ενέργεια και την πολύτιμη στήριξη της ΚΕΑΝΙΤΑ, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς του φίλους από τις 27 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 18:30 το απόγευμα, για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να ανταλλάξουν ευχές. 
 
Η φωτογράφιση θα γίνεται από επαγγελματίες φωτογράφους και όλες οι φωτογραφίες θα εκτυπώνονται δωρεάν επί τόπου. Όσο για τη μασκότ ΚΕΑΝΙΤΑ θα βρίσκεται κι αυτή εκεί, προσφέροντας δωράκια και φρουτοποτά.
 
Αναφερόμενη στην ενέργεια, η κα Μαρία Οδυσσέως, Deputy Marketing Manager της ΚΕΑΝ, δήλωσε: «Τόσο ο Άγιος Βασίλης όσο και η ΚΕΑΝΙΤΑ κατατάσσονται στις πιο αγαπημένες φιγούρες των παιδιών στην Κύπρο. Φέτος ενώνουν δυνάμεις για να προσφέρουν ένα ευχάριστο, εορταστικό απόγευμα που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά, στέλνοντας τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο νέο έτος, γεμάτο ενέργεια και χαρά.»

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor