Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

The Icon: Κατεδαφίσεις και πυρετός εργασιών (βίντεο)

Εντατικά και με βάση το χρονοδιάγραμμα προχωρά η κατασκευή του εμβληματικού κτηρίου της Imperio Properties, The Icon.

Για τις ανάγκες των εργασιών πραγματοποιήθηκε η κατεδάφιση δύο κτηρίων στον χώρο, όπου ανεγείρεται το έργο.

Η κατεδάφιση ολοκληρώθηκε και τώρα ο εργολάβος θα προχωρήσει σε εκσκαφή του εδάφους, προκειμένου να φέρει το σημείο που ήταν τα παλιά κτήρια στο έδαφος.

Όπως ανέφερε ο assistant project manager του The Icon, Βίκτωρ Σολομωνίδης σε ένα βίντεο που επιμελήθηκε η Imperio σχετικά με τις εργασίες κατεδάφισης, μετά την υπογραφή του συμβολαίου για την ανέγερση του πολυτελούς οικιστικού πύργου και την κατεδάφιση των κτηρίων, ουσιαστικά αρχίζει δυναμικά η ανέγερση του έργου.

Εντός της εβδομάδας και για 24 ώρες θα γίνει τοποθέτηση μπετόν για τη βάση του κτηρίου.

Οι υπογραφές για την ανέγερση του The Icon έπεσαν στις 19 Οκτωβρίου του 2018 μεταξύ του Ομίλου Imperio και της εργοληπτικής εταιρείας, Αδελφοί Ιακώβου Λτδ.


Οι κατασκευαστικές εργασίες που έχουν ήδη αρχίσει, θα συμπληρωθούν σε 24 μήνες, προκειμένου το έργο να παραδοθεί στο τέλος του 2020.
 

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από εκδήλωση στο μουσείο Πούσκιν της Μόσχας και μια σειρά πρόσφατων εκδηλώσεων και ιδιωτικών παρουσιάσεων της Imperio στο Ντουμπάι, το Λονδίνο και το Τελ Αβίβ, το 40% των διαμερισμάτων του The Icon έχει ήδη πωληθεί.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για το έργο είναι ξένοι επενδυτές από τη Ρωσία, το Ισραήλ και αραβικές χώρες, όπως επίσης και Κύπριοι που ζουν στο εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια